Şimdi Ara

CORSAIR VOID WIRELESS RGB 7.1... --SIFIR-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
7
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Corsair VOID RGB 7.1 Wireless Carbon için özel mesaj attım.

Edit:Tarafımdan alındı.Havale yapıldı.Kargo bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 11 Nisan 2016; 21:34:05 >
    "Adminler kendi kafalarına referans mesajı siliyor.Dikkatli olun. "mahirnadir2000" nickli kullanıcıdan ürün alırken dikkatli olun.Sıfır diye 2 yıllık ürün satıyor ve DH adminleri prim veriyor." Eski Sistemden Referanslar: Authority (9800GTX)- batyaz(500gb WD SATA2) - UzunERdem (Zalman 9700LED) - WoXeD (Q6600) - carpediemtweety (Logitech MOMO) - RetRofit (EK Supreme Acetal) - nesimdural (x3 8450-gigabyte 780-s2h) - mustafa goksel (19"Samsung-4870) - cªn (Tagan 600w) - Fistan (Sapphire 4850) -atik33 (4xFan)-yaman21(9600M GS) - RaZoR23(P9500) - lord_kharon(T9800) - ynsmrmz Samsung R580 laptop
  • Ürün kablosuz 7.1 ve Rgb ise almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü havale yapıp satın aldım. Gün içerisinde kargoya verdiler ertesi gün elime ulaştı. Her soruma dürüstçe cevap verdikleri ve bu fiyata Kapalı kutu ürünü bana ulaştırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu fiyata hiçbiryerde bulamazsınız. Ürüne gelecek olursak Malzeme kalitesi ses kalitesi olsun çok iyi. Kablosuz araya duvar girmedikçe 10 mt çekiyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.