Şimdi Ara

Corsair Void PRO RGB USB 332tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyle bir olasılık yoktur atıyorum biri ürünü aldı beyen medi 15 gün içinde geri iade ede biliyor. Yada biri aldı başka bir yerinde sorun çıktı büyük olasılıkla bu ürün ler dir ayrıca iskelet hariç hijyen açısından herşey sünger ler falan değişiyor dur Amazon ter kokulu ürün satsaydı. Böyle büyük bir firma haline gelemez .ben beyaz olan modeli alıcam da indirim kuponu kovaliyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Yanlis bakmadiysam beyazda indirim bitmis hocam

• bLaxp B kullanıcısına yanıt
    Sepet te ekliydi aldım kabul etmedi fiyat iki katına çıkmış dedim belki bir indirim kuponu bulurum öyle alırım

Bende almistim dun, iptal rtmeyi dusunuyodum , az once crktiler parayi

354Tl yr denk geldi. Kart borcu filanda var unide baslicak - iş vs cikcsm bakalim :D nelere mal olcak :D

• Bu tarz yenilenmiş ürünleri görebileceğimiz bi kategori var mı amazonda nasıl bulabiliriz bu tarz ürünleri? Şuan para sıkıntı ama elime geçtiğinde incelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Sepet te ekliydi aldım kabul etmedi fiyat iki katına çıkmış dedim belki bir indirim kuponu bulurum öyle alırım
    Tekrar indirime girmiş hocam.
    Yok hocam indirim yok 64 dolar artı vergi falan 600 falan geliyor . Bu medel var avantajı dezavantajı ne dir bilmiyorum kulaklık lığın ses kalitesi diyetiyle aynımı acaba .

• börtecine16 B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bende tesadüfen buldum Corsair viod pro fiyat araştırması yapıyor dum Amazon bi bakayım dedim öyle denk geldi bir iki arkadaş ta yardımcı oldu öyle paylaşım indirim kuponu belki bulurum diye bir indirim de kaçırdım

Tam bilgim yok maalesef ama bildigim kadariyla usb-jak girisin sebeb oldugu farkliliklar var sadece

CORSAIR Void PRO Surround satın aldım normalde 280 alması gerekirken 300tl alındı dolar la öde 280 türk lirası ile ode 300tl bunu dolar olarak iseret lemis tim niye türk lirası yapmış kartan 300tl çekmiş sizce iptal edip bir dahami sipariş versem

• Ben geçenlerde renewed yazan hs70 aldım, kutusunda new item yazıyordu. Ürün sıfırdı. Bence her sipariş verene renewed yetişmiyordur. Zaten renewed olması da sorun değil, çok bekleyip pilinde sorun olabilecek cihazların pilini yeniliyorlar vs.. sebepler. Açıp tamir etmeyle uğraşmazlar kacı kac kurus zaten onlar için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.