Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Void Elite Surround 7.1 Satın Al 21 Temmuz 2023 22:26 1 1 Corsair Void Elite Surround 7.1 Ürünü ticari amaçla kupon ile aldım. 23.04.2023 tarihinde aldım. Kutusunu açtım test ettim dip ses ve herhangi bir sorunu kesinlikle yok. Garanti olarak sıfırı 1900 lira.Alıcısına hayırlı olsun. Çıkarılabilir ses kartı.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : Amasya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FSP Hydro K Pro ATX3.0 (PCIE5.0) 750W 80PLUS Bronze Güç Kaynağı [SATILDI] Yenilenmiş Cloud 2 (CLOUD II KİNGSTON) [SATILDI] HyperX Cloud Alpha Oyuncu Kulaklığı Kırmızı HX-HSCA-RD/AM (Fiyat düştü) [SATILDI] SATILIK Creative Sound Blaster G3 SES KARTI 2 YIL GARANTİLİ+ HYPERX CLOUD ALPHA