Şimdi Ara

CORSAIR Value Select Ramler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni bir sistem toplıcam. işlemci olarak amd 64 venice 3.0 yada 3.2 olcak büyük ihtimal. Ram olarak bunu düşünüyorum. Corsair malum hatrı sayılır bi markada bu modeli nası bilirsiniz?

CORSAIR Value Select DDR400 1024MB Kit (2x512MB)

Birde intel sistem toplarsam ramlari ddrII düşünüyorum aynı modelin ddr2'lisini; CORSAIR Value Select DDR2 533 1024MB Kit (2X512MB) Fakat dikkatimi çeken Latency 4 diyor. Normal midir bu? yada ddr2'lerde yüksek midir bir bilgim yok bu konuda bi aydınlatırsaniz beni sevinirim.

• bu corsairlerden çok bişe beklemeni tavsiye etmem ona verilecek para ile patriot , geil , gskill , gibi markaların
    tccd chipli remlerini almanı tavsiye ederim corsairler hem pahalı hemde her modeli çok iyi değil yani biraz marka satıyor gibi
  • bn kullanıorum 512mb ramin fiatı 52$+kdv.eksen bilgisayrada bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 9 Şubat 2006 15:37:20 >
  • 300fsb 8-4-4-3 ddr 333modunda çalıştırabilirsin o ramler 2.8-9v ile
  • Ben CORSAIR 2 X 1 GB DDR2-533 PC4200 VALUE SELECT ramleri kullandım.Kendi üzerlerindeki chiplseri de CORSAIR.Tabi bu ne derece etkili bilmiyorum.Ancak OC kapasitesi çok da kötü değil.Gerçi OC'den pek anlamıyorum ama aşağıdaki resimde verdiğim değerler çok kötü olmasa gerek.Hatta 1+1 GB modüller için iddalı diyebilirim.

Timing falan sormayın.Ben sadece İşlemci FSB'sini yükselttim.Ram mhz'si ise otomatik olarak kendiliğinden arttı.GIGABYTE anakartın BIOS'u bu yönü ile çok karışık.Anlayamadım.

RESİM - 1

CORSAIR Value Select  Ramler?

RESİM - 2

CORSAIR Value Select  Ramler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 9 Şubat 2006 18:26:34 >

• bende ddr I 2 *512 value selecet corsair kullanıyorum dualde 210 fsb yapamıyorlar
  • corsair gibi markaların VALUE olan modelleri 2 kalite gibidir yani kötüdür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar ve cevaplar için teşekkürler.. Corsairin olmassa şayet twinmos düşünüyorum. Corsairin bu modeli bi twinmosun dual chaneli kadar performans veriyorsa yeterli. Zaten overclok hakkında deneyimim olmadığı gibi sistemide başkasına topluyorum Onun hiç bilgisi yok . Stabil orta seviye bi hız elde etmem yeterli olcaktır.

Venice +3000 ile birlikte bişeyler yapacaz artık parçalar gelince..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.