Şimdi Ara

Corsair Obsidian 650D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[PARÇA SATIŞLI] I7 2600K ve MSI GTX 680 LIGHTNING'li Sistem

Corsair Obsidian 650D
     Corsair Obsidian 650D
     Corsair Obsidian 650D
     Corsair Obsidian 650D
     Corsair Obsidian 650D
     Corsair Obsidian 650D

- Corsair Obsidian 650D : Zee nickli Zeki DİKMEN'e satılmıştır.

07.03.2013 Sanalmarketim faturalıdır. Kutu içeriği ve faturası tamdır.

Üzerinde H100i ile kullandığım için fotoğrafları çekerken kasa ile birlikte gelen yukarıdaki 200mm Fan ve arkadaki 120mm fanları takmadım. Fanlar vardır. Üzerine takılıp gönderilecektir.

- Lütfen, takas ve pazarlık içeren mesajlar atmayınız.
    - İzmir'de oturanlar evime gelip ürünü inceleyebilir.
    - Taksitli alışverişler için sanalpazar, sahibinden de ilan açabilirim.
    - 10 kg/ds'ye kadar sanalpazar üzerinden alınan ürünlerde 6 TL kargo bedeli vardır.
    - Kargo alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 20 Aralık 2013; 21:21:59 >

• Takip...

İndirim Beklemekte...
  • Takip
  • İlker kardeşim hayırlı satışlar dilerim. Aklıma da geliyo hani emektarı bir araya mı getirsem Bir kasa kaldı sende
  • Bence düşünme hemen al, kalitesi iyi fiyatta makul!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasın kardeşim teşekkür ederim, kasa seni bekliyor haberin olsun
  • yine hayvani bir kasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

yine hayvani bir kasa...

Fotoğraflar aldatmasın 800D değil 650D mid-tower kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

yine hayvani bir kasa...

Fotoğraflar aldatmasın 800D değil 650D mid-tower kasa

hehe anladım kardeş ama mid tower bile artık bana dev gibi geliyor, böyle kompakt kullanınca Corsair Obsidian 650D

• Seninki uzay montaj olmuş. Güzel olmasına güzel de işte riskli her açıdan çok iyi muhafaza etmen lazım. Bir kasa kalmış anlaşılan geriye
  • bayramlarda falan dikkat ediyorum iste coluga cocuga geri kalan zamanda sknti olmuyo, kasa alcak olsam coktan alirdim ama bu sekil avantaj daha fazla bi kere sicakliklar cok dusuk, ses dusuk benim icin iyi yani.. bi kotu yani pc acilmak icin para istiyor

• quote:

bayramlarda falan dikkat ediyorum iste coluga cocuga geri kalan zamanda sknti olmuyo, kasa alcak olsam coktan alirdim ama bu sekil avantaj daha fazla bi kere sicakliklar cok dusuk, ses dusuk benim icin iyi yani.. bi kotu yani pc acilmak icin para istiyor

Bozuk para ile mi çalıştırıyon pc , i Taktik süpermiş.. Kardeşim izmir e gelince artık kasa ile döneceğim herhalde gidişat onu gösteriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

quote:

bayramlarda falan dikkat ediyorum iste coluga cocuga geri kalan zamanda sknti olmuyo, kasa alcak olsam coktan alirdim ama bu sekil avantaj daha fazla bi kere sicakliklar cok dusuk, ses dusuk benim icin iyi yani.. bi kotu yani pc acilmak icin para istiyor

Bozuk para ile mi çalıştırıyon pc , i Taktik süpermiş.. Kardeşim izmir e gelince artık kasa ile döneceğim herhalde gidişat onu gösteriyo

aynen kankaaaa 5 kurusla bilgisayar calistiran turkiyedeki tek sivri zekali benimdir herhalde... onceleri tornavida ucuyla calistiriyodum, simdi buna dondum, eve gelen arkadaslar yaaa bi git olum yaa diyorlar nhahaha

• Zengin Pc i nolcak
  • HDD kızakları dock system mi ? yoksa elinlemi cıkarıp takıyorsun kabloları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N@sH

HDD kızakları dock system mi ? yoksa elinlemi cıkarıp takıyorsun kabloları ?

HDD için yukarıda dock sistem mevcut. 5. fotoğrafta görebilirsin. Kasanın içinde ise HDD kızaklarıraylı sistem üzerine ssd veya hdd takabiliyosun. Her ikisi içinde uygun.
  • Kasayla ilgileniyorum thermaltake level 10 da dock system hdd ler yani bu şekilde sizdeki hdd cıkarıp takarken elinle kabloları cıkarıp takıyormusun yani kızaklımı ?
    önden
     Corsair Obsidian 650D

arkadan
     Corsair Obsidian 650D

• Dediğiniz yeri önden ve arkadan çektim. Karar verme açısından yararlı olacağını düşünüyorum.

Corsair Obsidian 650D

Corsair Obsidian 650D

Corsair Obsidian 650D

Corsair Obsidian 650D

Sonuncusu Kasanın üst kısmındaki Dock sistem hem 2.5" hemde 3.5" için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 6 Ağustos 2013; 20:11:47 >

• 650D'nin içerdeki HDD slotları Dock Sistem değil, bahsettiğiniz sistem 800D modelinde var.
  • İlker abimiz cok güvenilir, hoş biridir.Güzel fiyat .inşllah hemen satılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.