Şimdi Ara

Corsair M60 Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mrb ben Logitech g500 kullanıyorum ve değiştirmeye karar verdim,mouse olarak corsair m60 düşünüyorum sizce benim elime sığar mı ? G500 bnm elime tam oturuyor.Corsair M60 alınası bir mouse mudur acaba,başka mouse önerisi olan varsa Lütfen Yazabilir mi? Çok kararsız kaldım m60 uyarsa elime almayı düşünüyorum..

• Resimlerine baktığım kadarıyla G500'den biraz küçük gibi duruyor.A4tech X7 serisinden bir mouse alabilirsin.Oyuncular için güzel mouse'ları var uygun fiyatlı.Boyut olarakta seni tatmin eder zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Resimlerine baktığım kadarıyla G500'den biraz küçük gibi duruyor.A4tech X7 serisinden bir mouse alabilirsin.Oyuncular için güzel mouse'ları var uygun fiyatlı.Boyut olarakta seni tatmin eder zaten.

x7 var elimde bir tane öyle duruyor ben biraz böyle popüler oyuncu mouse bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

quote:

Resimlerine baktığım kadarıyla G500'den biraz küçük gibi duruyor.A4tech X7 serisinden bir mouse alabilirsin.Oyuncular için güzel mouse'ları var uygun fiyatlı.Boyut olarakta seni tatmin eder zaten.

x7 var elimde bir tane öyle duruyor ben biraz böyle popüler oyuncu mouse bakıyorum.

O zaman paraya kıyıp Logitech G700 al derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

quote:

O zaman paraya kıyıp Logitech G700 al derim.

alınıcaklar listesinde o var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.