Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair LL140 (4 adet) Siyah - Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGB İlana Git 5 Kasım 2021 09:36 1 1 Corsair LL140 (4 adet) Siyah - Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGB Merhaba.Bahar aylarında forumda bir arkadaştan 4 tane LL140MM fan almıştım.2'li kutulardan 2 tane var, bir tanesinin rgb kontrolcüsü yok. 4 adet fan + 1 tane rgb kontrolcüsü var yani.Ürünü aldıktan sonra yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra kaldırdım ve tekrar kullanmadım.4 adet fan + rgb kontrolcüsü istediğim fiyat 800 TL dir.Fiyat sondur.Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGBİncehesaptan almıştım, 1 hafta falan kullandıktan sonra kaldırıp kutusuna koydum.Düşündüğüm fiyat son 400 TL dir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün Alınık - Noctua Chroma Black İşlemci Soğutucu 12400F - TR Garantili - Kutulu - Faturalı - 2.750TL --- SATILDI Sıfır EVGA 750 GQ 750W - (Takaslık) - SATILDI Mac Mini M1 16 GB Iphone 14 Pro 256GB GOLD- TR Garanti