Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Ürünler çok az kullanıldı sıfır ayarında diyebilirim. Arkadaşım deneme hastası olduğundan ürünleri almış fakat başka marka ürünleri tercih ettiğinden boşa çıkmıştır. Kendisi alış satış işiyle uğraşmak istemediğinden bana emanet etti ve satıyorum. Mousenin garanti belgesi üzerinde en az 1 sene garantisi devam etmekte. Kutu içerisinden ağırlık kutusu çıkmadı. Klavyenin garanti belgesini üzerinde bulamadım fakat kendisi ile iletişime geçip alacağım. Garantisi 1 sene devam etmekte. Klavye ve mouse olayı kişisel bir olaydır 2 üründe kalitesi kanıtlanmıştır fakat size uygun olup olmadığını siz ancak deneyerek anlayabilirsiniz. Rival 600 büyük bir mousedir sağ elini kullananlar için uygundur. Klavye çok güzel görsel ve kullanım açısından fakat ben genelde fps tarzı oyunlar oynadığımdan num padi olmayan kısa klavyeleri tercih ediyorum bu durumdan rahatsız olmayanlar için çok güzel bir klavye. FİYAT: Corsair Gaming K70 LUX Klavye : 470 TL Steelseries Rival 600 Mouse : 280 TL Kargo alıcıya aittir. Teşekkürler.