Şimdi Ara

Corsair K55 Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Internetten Corsaır K55 klavyesını satın aldım. Bılgısayarıma Drıverını yukleyıp kullandıgım zaman sureklı bır sekılde baglantısı kopup gerı gelıyor sankı USB sınden bırı cıkarıp gerı takıyormuş gibi

Eskı bılgısayarıma taktım sorunsuz bır sekılde calıstı

Yenı bılgısayarı toplayalı 4 gun oldu yaklasık 10 USB gırısının hepsını denedım hepsınde de aynı sekılde baglantısı kopup gerı baglanma sorunu tekrarladı tekrarlama sıklıgı 10 ila 15 sanıyede bır

farklı ıkı USB ekıpmanı denedım klavyeyı taktıgım gırıslere onlarda duzenlı ve duzgun bır sekılde calıstı

- Sorun nedır acaba klavyede uyum sorunu olmus olabılır mı anlayamadım acıkcası ya da ufak bır arızası olabılır mı yoksa corsaırın surucu programı mı

Acıkcası klavyeyı cok begendım sorun bendense gıdıp farklı bır yerden daha alıcam iade ettikten sonra. 200-350 Lira arasında klavye önerısı alabılırım bılındık markalardan

• Yeni bilgisayarın hayırlı olsun öncelikle, USB driver'larını güncellemen gerekebilir. Eski bilgisayarında bir sorun yoksa ve bu sorun sadece yeni bilgisayarında meydana geliyorsa, sorunun USB sürücülerindedir diye düşünüyorum. Farklı bir bilgisayarda daha deneyip teyit edebilirsin.

Hem Windows'u hem de Aygıt Yöneticisi'nden USB sürücülerini güncellemeni öneririm. Hatta anakartın yazılımından Chipset güncellemesini de yapabilirsin.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl çözdünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.