Şimdi Ara

Corsair Hydro Serisi H55 Ve H60 V2.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hazır su sogutma setlerinde Hydro serisiyle oldukça geniş yelpazede üretim yapan Corsair firmasında aileye H55 adında yeni bir üye katıldın ve H60 da revizyona gidildi.Corsair Hydro H60 da göze çarpan ilk yenilik üstünde 120MM fan degiştirilip yerine Corsair in yeni piyasaya sürdügü SP120 adlı fanı kullanılmış ve bu fan sayesinde ürün hem daha sessiz çalışıyor hemde daha etkin bir sogutma saglıyor.H60 de bir önceki seriden farklı olarak yeni gelen bir özellik ise boruların kalınlıgının genişletilmesi, bu sayede daha fazla su akışı gerçekleşerek sogutmada daha iyi performans gösteriyor.Hydro Serisi H55 ve H60 CPU soğutucuları hem arka hem önde 120 mm fan yuvası bulunuyor ve ikinci takılarak performans maksimize edilebilir.Kutu içeriginin içinde çıkan destek aparatlarıysa Intel LGA115x/1366/2011 ve AMD AM2/AM3/FM1 soketlerine uyumlu şekilde. Satış fiyatı olaraksa ABD 'de Corsair Hydro SerisiH60 79.99$ , Corsair Hydro Serisi H55 ise 69.99$ fiyatıyla raflarda yerini alacak

Corsair Hydro Serisi H55 Ve H60 V2. Corsair Hydro Serisi H55 Ve H60 V2. Corsair Hydro Serisi H55 Ve H60 V2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 25 Ekim 2012; 22:30:11 >

• Bu modellerde de pompa sesi var mı acaba? Gerçi pompa sesi olmasa bile performansı 4.5 ghz hızında çalışan bir işlemci karşısında radyatörün ufaklığından dolayı yetersiz kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bu modellerde de pompa sesi var mı acaba? Gerçi pompa sesi olmasa bile performansı 4.5 ghz hızında çalışan bir işlemci karşısında radyatörün ufaklığından dolayı yetersiz kalabilir.

Haberde onla ilgili bir şeye deginilmemiş ama galiba diyot la çözülüyordu o sorun.Eger diyotluk kadar basitse çözümü zaten yeni ürünlerde kalmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 26 Ekim 2012; 15:36:40 >
  • ne kadardan gelır acaba bunlar..bunlardan bırısını alacam buyuk ıhtımalle..
  • yakın bir zamanda incelemesini yaparım ürün şuan kargoda 3-5 güne yaparım incelemeyi kutu açılımı ayrıntılı resimler falan (bu arada ilk revizyon h60 bende olucak galiba :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhelpme

yakın bir zamanda incelemesini yaparım ürün şuan kargoda 3-5 güne yaparım incelemeyi kutu açılımı ayrıntılı resimler falan (bu arada ilk revizyon h60 bende olucak galiba :D)

H60 mı aldınız ?

Ben de H60 ilanı verdim 2. el bölümüne yurt dışından getirtecek biri olurs alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: darkhelpme

yakın bir zamanda incelemesini yaparım ürün şuan kargoda 3-5 güne yaparım incelemeyi kutu açılımı ayrıntılı resimler falan (bu arada ilk revizyon h60 bende olucak galiba :D)

H60 mı aldınız ?

Ben de H60 ilanı verdim 2. el bölümüne yurt dışından getirtecek biri olurs alıcam.

h60 almadım zaten h60 ım vardı pompa sesi yüzünden firmaya iade ettim..son durumu şuan bilmiyorum kargom şuan istanbulda geldiği zaman anlıcaz gönderdiğim şeyi geri mi gönderdiler yada sıfırını mı gönderdiler yada yeni h60v2 mi gönderdiler bilmiyorum...büyük ihtimal h60v2 dir eminim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • V2 ise bir inceleme yapar mısınız ? O ürünü düşünüyorum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

V2 ise bir inceleme yapar mısınız ? O ürünü düşünüyorum çünkü

V2 incelemesi yaptim konu mevcut ilk incelemem oldugu icin biraz eksik yarin montaj resimlerini de eklemeye calisacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.