Şimdi Ara

Corsair HS35 Stereo Siyah Headset (Jelatinleri üzerinde - SAT/TAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü Hepsiburada üzerinden faturalı ve sıfır olarak satın aldım ,üzerindeki jelatinleri sökmeden ,yalnızca 5-10 dk kadar deneme maksatlı pc ye taktım , yaklaşık 4 yıldır kullandığım Trust GXT340 ın veremediği bir çok tonu verebilmekte estetik olarak da bence güzel bir kulaklık farkını hissettirdi ancak bu Trust GXT ciddi manada abartılı bir ses gücüne sahip ve nasıl alıştıysam , Corsair HS35 her ne kadar incelemelerde muadillerine göre yüksek sese sahip dense de rakibi GXT340 olunca bana "biraz" az geldi ve hepsiburada nın "kolay iade(!)" adı altında sunduğu beş para etmez imkana güvenerek neredeyse geldiği gibi direkt geri gönderdiğim kulaklık , maalesef mağazasına ulaştıktan sonra bana tekrar geri kargoya verildi , hijyenik değilmiş , 5dk da hijyeni bozulmuş , velhasıl kelam düpedüz pandemi ayağına çamura yattılar anlayacağınız... Ne alacağınızı bilin diye biraz uzun bir açıklama yazdım kusura bakmayın.

Nakit olarak almak isteyen için fiyatım 300₺ dir. (Biraz pazarlık mümkündür)

Önceliğim takastır ve takas için ;

Başta Ghost of Tsushima olmak üzere , ederince kutulu temiz PS-4 oyunları (Marvel Spider-Man,Horizon Zero Down ve diğerleri)

Steam üzerinden de belirlediğim nakit fiyat ederince Gift oyun kabul ederim...

Sağlıklı günler ve iyi alış-verişler dilerim.

Üründen birkaç görsel;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Ekim 2020; 20:45:2 >

• cillop gibi ürün, fiyatı da süper, özellikle kulaklığın padlerinin bez olması büyük avantaj
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam , bakalım bu ürüne ihtiyacı olan bir arkadaş ne zaman çıkacak
    Konuda da belirttiğim üzere opsiyon da çok , nakit, kutulu oyun , steam gift...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.