Orijinalden alıntı: sergeant_sebastian neyi tartışıyorsunuz alıp veremiyorsunuzda sidik yarıştırıyorsunuz anlamak zor binlerce kişi kullanıyor i7 sine takıyor memnunlar bir siz biliyorsunuz da bu cihaz yaramaz diye damgalıyorsunuz
ayakta alkışlanacak insansınız valla
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: farukalyuz
bu gün yeni geldi akşama eve gidince takıp deniyeceğim ama benim soket konnektörleri daha farklı 775,1366,1156 fln hepsi bir parçada. üç farklı delik var ona göre takıyorsunuz.
bizimde öyle anormal durum yok yani..
quote:
Orijinalden alıntı: sergeant_sebastian
neyi tartışıyorsunuz alıp veremiyorsunuzda sidik yarıştırıyorsunuz anlamak zor binlerce kişi kullanıyor i7 sine takıyor memnunlar bir siz biliyorsunuz da bu cihaz yaramaz diye damgalıyorsunuz
nasıl türkiye nokia ya tapıyorsa o bahsettiklerinde noctuaya nimet gözüyle bakıyorlar..
hayır noctua da bu soğutucudan aşağı kalmazki hatta belki piyasadaki en iyi hava soğutma noctua alanları tebrik ederim en iyilerden birini almışlar
anlatmak istediğim bu soğutucuda fazlası ile iyi, cihazı eline almamış kutusunu bile görmemiş sadece internetteki yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını görüp bakır alüminyum buldum korozyon diye millet bağrıyor
zaten bunu corsair de inkar etmiyorki etmesi mümkün değil zaten doğrumu bilmiyorum ama geçenlerde okuduğum makalede yer hıl milli servetin %1.7-2.2 si korozyonu önlemeye harcanıyormuş tabi bu korozyonu sadece aliminyum ile bakır arasında korozyon olarak düşünmeyin hemen hemen her metalde korozyon olabiliyor
yani her mesajımda demek istediğim bu ultra basit su soğutma sistemidir, vasattır ancak performansı piyasadaki en iyi hava soğutma sisteminin 1-2 taş çatlasın 3C +/- si olur.
benim ürün geldi takmadan önce stok soğutucuyla testleri yaptım ve taktıktan sonra corsair h50 ile test yaptım. bayağı bir fark elde ettim. Şuan size test sonuçlarını veremiyorum çünkü evde değilim ama test sonuçlarını kayacağım.
Ses konusuna gelirsek NE SIKIRTI VAAAR NE TIRKIRTI gayet sessiz bir ürün takmadan önce pompanın kablosunu takıp kontrol ettim, radyatör elimde olduğu için pompaya hava baloncukları gidiyordu ve su sesi geliyordu. Taktığımda ses kalmadı ama
sanırım bazı arkadaşlardan ses gelmesinin nedeni radyatörlerin su girişleri yukarıda kaldığı için olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: farukalyuz
benim ürün geldi takmadan önce stok soğutucuyla testleri yaptım ve taktıktan sonra corsair h50 ile test yaptım. bayağı bir fark elde ettim. Şuan size test sonuçlarını veremiyorum çünkü evde değilim ama test sonuçlarını kayacağım.
Ses konusuna gelirsek NE SIKIRTI VAAAR NE TIRKIRTI gayet sessiz bir ürün takmadan önce pompanın kablosunu takıp kontrol ettim, radyatör elimde olduğu için pompaya hava baloncukları gidiyordu ve su sesi geliyordu. Taktığımda ses kalmadı ama
sanırım bazı arkadaşlardan ses gelmesinin nedeni radyatörlerin su girişleri yukarıda kaldığı için olabilir.
tamamen katılıyorum bende yeni aldım h50 yi ve ilk taktığımda motorundan ses geliyordu fakat radyatörü hafif sallayıp takınca ses namına bişey kalmadı ve gayette iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme