|
CORSAIR H150I & COOLER MASTER HAF X 942




-
-
360 mm radyatör kullanıyorum ben de üst kısımda sadece öne yakın tarafını vidalayamadım uğraşırsan orayı da vidalayabilirsin. Kapağın altına büyük ihtimal sığar ama ben kasanın iç tarafında kullanıyorum kapağın altında 2 adet 200 mm fan kullanıyorum bir nevi pull-push. -
Sonuçta kasanın içinde oluyor işte,942 kasaya H150i sığar ama alttaki arkadaş gibi öne yakın kısmını vidalayamazsın,uğraşırsanda vidalayamazsın,vidalayamadığın kısım ne yapar ses yapar.
-
hortlatmak olacak ama aynı durumu düşünüyorum . daha doğrusu 942 alıp 360lık sıvı soğutmayla kullanmayı düşünüyorum. 932 de oturmadı ses ve titreşim yapıyor. 942 de yaparmı yada sizde yapıyormuydu. bütçe dar eski kasalar sağlam vaz geçemiyorum full towerdan .
yardımlarınız için teşekkürler.
-
Ben de sadece yandaki 200mm olan fan ses yapıyordu biraz onun dışında performans olarak üst düzey kasa yeni kasaların çoğundan iyi. Bu yan taraftaki paneli komple sökmüştüm ön tarafa da alttaki 200mm fanın üzerine 200mm daha fan takmıştım çok güzeldi, varsa çevrende uyguna veren öneririm.
-
Sormak istediğim bir şey var, bende bayadır iç taraftaki HDD SDD tutan bölümleri ve üstündeki gereksiz takılabilir HDD kısmı komple söküp oraya sıvı soğutucu blok eklemek istiyorum ama en son üstün kötü baktığımda Sert perçinle tutturulmuş olduğunu görmüştüm, yanı çıkarsam kasanın tutucu bölmesine zarar veriririm gibime geldi.. Sende de böyleymiydi diye sormak istiyorum. Yeni kasa alsam alırım 3 5 lira falan zaten ama senelerdir bu kadar işlevsel ve sistemi Komple Soğuk tutan başka buna denk bir kasa çıkmadı hep ergen eğlencesi gibi yanları ful cam rgb'li pleksiglas saçmalıklar doldu piyasa.. Ya benim bu kasaların Kralı HAF X'i bir elden geçirip ufak bir sökme kesme işine girip yan kapaktaki fanla beraber komple yan kapağı cam yapıp içteki SSD HDD tutucu bölümü sökeceğim ve öyle devam edeceğim, Yada hiç uğraşmayıp istemeye istemeye 420mm radyatör destekli başka kasaya geçeceğim..
-
Ben yan kapağa ellememiştim güzel bence dursun. O gereksiz HDD takma ve üstündeki kısmı komple çıkarmıştım ön üst tarafa da 200mm fan takmıştım ekstra 4 delik açıp. O gereksiz parça komple tekte çıkıyor kasa altında ve iç yan kısmındaki puntoları şarjlı tornavida ile bozunca komple çıkıyor sonra istediğin modifikasyonu yapabilirsin.
-
-
Anakart arkasını nasıl kesebilirsin bilmiyorum sadece o büyük kısmı çıkarınca arka tarafta bir boşluk kalıyor oraya modifikasyon yaparak arka kapağa doğru radyatör takılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde Dremel olsa yakınımda bir yerde 20 saniyelik iş ama bakalım bir şekilde halledeceğim.. Zaten o bölümü çıkarında aklımda bir kaç fikir var, direkt 480'lık radyatörü oraya yerleştirip sıvı soğutucu işini kapatmak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X