Ve Corsair H110i ye gecmeyi dusunuorum . İslemcim Amd Fx 9370 4.40 ghz kullanmaktayim ve sizce hava sogutma kullanmaktayim sizce sivi sogutmaya gecmelimiyim . Bana faydasi olur mu ? Hava sogutma ile 20-25 derece arasi degismektedir bosta . Full yukte max 49 derece gormekteyim . Sivi sogutmaya gecmeme gerek varmi ?
Eger maximum 49 derece isen gerek yok. Cok para yani az bisey degil. Ama islemciye hala overclock yaparim dersen almalisin. Ben h110 kullaniyorum. Fan ve biraz motor sesi haric memnunum. Yukte sivi sogutma en az 10 derece farkettirir ama. Daha serin calismak da islemci icin her zaman onemlidir. Ama fiyatlari az degil 450 lira civari(h110 un o da) yer ve gorsellik klarak sivi sogutma cok guzel durur. Bu 3 fanli islemci sogutucusundan sonra tabiki de genis bi alanin sana kalir. Kasanda radyator icin uygun yer var mi onu da bi kontrol et. Mm lerle bile oturmaya biliyor radyator. Basima geldi cunku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kasam uygun degil ve kasami degistrmek zorunda kalcam zalman z11 plus kullaniyorum bir kac forumda olmicagini uymadigini okudum . Kasada alcam mecbur begendigim bir kasa var corsair obsidian 750d almak istiorum tabi h110i ile 1000tl buluyor 2si . Bilemedim kararsiz kaldim overclocklada cok ugrasmiyorum ama bilemedim