Şimdi Ara

Corsair H100x 240mm AIO Sıvı Soğutucu Çok Az Kullanıldı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Corsair H100x 240mm AIO Sıvı Soğutucu Çok Az Kullanıldı !

Mart 2021'de Trendyol üzerinden Teknoraks firmasından aldığım fakat şehir dışında çalıştığımdan dolayı bugüne kadar toplamda 30-40 kere kullandığım işlemci soğutucumu satıyorum. 2 Yıl yurt içi 5 yıl Corsair garantili.

İlk 3800x ve ardından 5900x ile kullandım. Şuan 5900x ile tüm çekirdekler 4.500'e sabitli 1.264v ile cpu-z testinde maksimum 71 dereceye ulaşıyor.

Tabi malum yaz ayları ve klimasız ortamda testi gerçekleştirdiğimi de göz önünde bulundurmalıyız.

Performansından çok memnunum. 3800x'te oyun için 60 dereceyi geçmiyor 5900x'te ise yer yer 55-60 çok nadiren bir kaç saniyeliğine 65'e sıçradığı oluyor.

Bahsettiğim gibi çok ama çok az kullanıldı. Sıfırdan pek bir farkı yok. Satma sebebim çok uygun fiyata yurt dışından 360mm sıvı soğutucu almam.

Takas düşünmüyorum. İstanbul-Kadiköy elden diğer il ve ilçelere EFT/Havale sonrası kargo yapabilirim.

Corsair H100x 240mm AIO Sıvı Soğutucu Çok Az Kullanıldı !

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 825 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Mart 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair H100 V2 Sıvı Soğutucu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.