Şimdi Ara

Corsair H100i hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,elimde hyper 212 evo vardı,dün sattım ve nasip olursa bayramda h100i almayı düşünüyorum.

Sistemim:

İ5 2500K (o.c yok)
    Asrock Z77 extreme 4
    2*4 gb gskill ripjawsx ram
    Seasonic M12-II 620W psu
    Gigabyte gtx 770 wf3x o.c
    Akasa venom toxic

Kasanın tavanındaki 23 cm'lik fanı söküp,radyatörü oraya yine egzoz olarak takmayı düşünüyorum, bir ara h100i ile bir şey okumuştum ama bulamadım, bütün montajı pompa üzerine gerçekleştirdiğimiz için anakarttaki cpu fan soketi boş kaldığından bilgisayar soğutucu yok gibi algılayıp hata veriyor diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam,bunu nasıl düzeltebilirim,ve montaj sırasında nelere dikkat etmeliyim,cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• pc acilmasina mani olmazsa umursama o hatayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

pc acilmasina mani olmazsa umursama o hatayi.

Tamamdır hocam sağ olun,ekran kartını sökmeme gerek var mı montajı yaparken,işlem rahatlığı için?
  • kasa ici cok skisksa sokmen kolaylik saglar. ama bence sokme. ilk rad. yerlestirirsin. sonra pompayi, en sonda kablalari

• quote:

kasa ici cok skisksa sokmen kolaylik saglar. ama bence sokme. ilk rad. yerlestirirsin. sonra pompayi, en sonda kablalari

Tamamdır hocam,peki montaj sırasında özellikle şu noktalara çok dikkat et diyeceğiniz hususlar var mı?
  • bulabiliyosan etil alkol bul islemci ustunu guzelce sil, sonra kuru bezle tekrar sil, termal macunu bir nohut buyuklugunde sur uzerine, kredi karti vb cisimle esit sekilde yay ince tabaka olsun, h 100 un 4 somununuda esit sIk baskada bisey gelmiyo aklima

• quote:

bulabiliyosan etil alkol bul islemci ustunu guzelce sil, sonra kuru bezle tekrar sil, termal macunu bir nohut buyuklugunde sur uzerine, kredi karti vb cisimle esit sekilde yay ince tabaka olsun, h 100 un 4 somununuda esit sIk baskada bisey gelmiyo aklima

Teşekkür ederim hocam dün işlemciyi yerinden çıkarıp güzelce temizleyip tekrar yerine taktım,diğer dediklerinizi de uygulayacağım inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair H100 V2 Sıvı Soğutucu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hade bakalim kolay gelsin

• quote:

hade bakalim kolay gelsin

Sağ olun hocam,artık bayramı bekliyorum dört gözle
  • Selamlar,

Islak mendil de gayet güzel iş görüyor ancak sildikten sonra kuru birşeyle nemini almazsanız iz bırakıyor.

H100i'nin altında termal macun sürü gelmekte. Siz sadece takıp kullanacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Islak mendil de gayet güzel iş görüyor ancak sildikten sonra kuru birşeyle nemini almazsanız iz bırakıyor.

H100i'nin altında termal macun sürü gelmekte. Siz sadece takıp kullanacaksınız.

Teşekkürler hocam pamuğa kolonya döküp işlemciyi yuvasından söküp temizlemiştim,şimdi dört gözle bayramın gelmesini bekliyorum hayırlısıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.