Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Force GS 128GB SATA 3 6Gb/s SSD Uygun Fiyat Satın Al 3 Ekim 2017 11:08 1 1 Corsair Force GS 128GB SATA 3 6Gb/s SSD Uygun Fiyat Merhaba Kullanmakta olduğum Corsair Force GS 128 gb SSD diskimi daha yüksek kapasite ssd aldığım için satıyorum masaüstü bilgisayarımda kullandığım ssd disk ayrıca takma slotu olan laptop bilgisayarlarada takılabilmektedir. Piyasadaki çin malı ssd dislerle karşılaştırmayın. Fiyatı belirttiğim gibidir. Şu olurmu bu olurmu diye lütfen mesaj atmayın zaten fiyatı ucuz. Ürün istanbul içi elden satılacaktır.havale yapabilecek arkadaş olursa önce havale yapılması şartı ile ürün kargoya verilebilir. Alacak akradaşa hayırlı olmasını dilerim. Suat Cindemir05373991025istanbul Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 230 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DJI Mavic Air 2 Fly More Combo 2 Yıl Türkiye Garantili
aynı ürünü bundan 7-8 ay önce forumdan 130 liraya aldım, aynı ürünü başka birçok kişinin 150-170 tl bandında sattığını sık sık görüyorum forumda. iyi satışlar dilerim.