Şimdi Ara

Corsair Force 3 60 gb SSD disk Firmware Güncelleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim arkadaşlar,60gb Corsair Force 3 60GB sata3 ssd diskimi sorunsuz kullanmaktayım sanırım kullandığım sürümün üzerine bir kaç firmware çıkmış ,forumdaki ssd firmware güncelleme ile ilgili konuları araştırdım,Windows 32 bit sürümünde güncelleme yapın falan diye belirtmişler.

Bu diskin sürümünü güncellemek için neler yapmam gerekli sanırım öncelikle sitesinden firmware update programını indireceğim ardından programdaki yönergeleri izleyip güncelleyeceğim,güncelleme yapmak için illaki Windows 7 32 bit sürümünemi geçmem gerekli ,şu an sistemimde Orjinal,Lisanslı Windows 7 64 bit sürümü kurulu bunu kaldırmadan güncelleme yapamazmıyım güncelleme yaptıktan sonra illa formatmı atmak gerekli yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 28 Mayıs 2012; 12:55:11 >

• corsair in sitesihttp://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=206
    buradan uygun firmwareyi indirebilirsin .
    yalnız yükleme ahci modunda iken yapılyor bildiğim kadarı ile ,
    yönergeleri uygularsan problem olmaz umuyorum. bende sata2 olanı var 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum .
    en iyi performans için win 7 ile kullanmak lazım .sata 2 arabirim ile windows 15 saniyede açılıp kullanılabilir oluyor
    32 64 bit farketmez benim sistem 64 bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 28 Mayıs 2012; 16:04:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

corsair in sitesihttp://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=206
    yönergeleri uygularsan problem olmaz umuyorum. bende sata2 olanı var 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum .
    en iyi performans için win 7 ile kullanmak lazım .sata 2 arabirim ile windows 15 saniyede açılıp kullanılabilir oluyor

Merhaba hocam ilginiz için çok teşekkür ederim,benim ssd diskimin versiyonu sanırım güncelmiş çünkü Corsair'in sitesinden indirdiğimdede 1.3.3 yazıyor bunu nasıl anlarım Corsair sitesindeki çıkan son sürümün hangisi olduğunu ,çünkü kendi programında gözükmüyor sadece update butonu var ona tıklasam aynı sürümümü yükler üzerine ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

corsair in sitesihttp://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=206

aynısı bende de var heralde 1.3.3 en son firmware. yeni firmware çıkmış mı haberiniz var mı ?

• bende ssd güncelleme yapim dedim. corsair sitesindende araştırdım. daha önce 1.0 olan sürümü, "Corsair2.0.pkg" kullanarak güncellemiştim. türkiyeye ilg gelen f60 serisi corsairdir kullandığım. o sıralar hatta corsairler problemli diye )) ucuza almıştım.

aldıktan sonra "Corsair_Force_Series_Update_Tool_1.0" update programını indirdim kurdum açtım ve sürümü "Corsair2.0.pkg" kullanarak, 1.1 sürüme gücelledim.

şimdi "Corsair2.4.pkg" çıkmış. yine "Corsair_Force_Series_Update_Tool_1.0" update programını açıyorum ancak listede ssd diskimi göremiyorum. o yüzdende güncelleyemiyorum. ancak "corsair force 3" serisinin güncelleme programı olan "Corsair_FieldUpdater_v1.1" kurup açtığım zaman ssd listede görünüyor ancak "Corsair_FieldUpdater_v1.1" programıda "force 3" serisi için olduğundan güncelleme yapmıyor, "force" serisi için değil. corsair internet sitesini forumunu inceledim ordanda bişey anlamadım.

yardımcı olan olursa sevinirim....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.