Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB Kasa Satın Al 13 Ekim 2022 13:43 1 1 Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB Kasa Merhaba, yaklaşık 3 senedir kullandığım kasamı yeni kasa aldığım için satıyorum. Satma sebebim beyaz tasarımlı kasaya geçmek istemem. Kutusu, faturası ve garantisi (bitti) duruyor. 1 Kasım 2019 tarihli faturalıdır. Kozmetik olarak iyi durumda. Sadece üst toz filtresinde hafif bir bombelik oldu. Bir keresinde filtreyi yıkadıktan sonra fönü yanlışlıkla sıcak moduna alıp kuruttum. Ondan dolayı öyle oldu ama çok az belli oluyor. Fotosunu aşağıya koydum. Konum Eskişehir, Tepebaşı. İl dışına kargo ile gönderim sağlayabilirim. İstediğim fiyat ise 850₺.Not: Kasada RGB kontrolcü bulunmamaktadır. İlk aldığımda öyleydi zaten. PSU'sız satılan modellerde RGB kontrolcü bulunmuyor.Not 2: Öndeki RGB fanla arkadaki siyah fanın yerlerini tasarımı daha iyi olacağı için değiştirdim. Yani eksik yok 4 fanla satacağım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI B450M BAZOOKA V2 - 2000₺ [SATILDI] E-Yooso Z11 Red Switch Klavye - Sıfır Gibi - SATILDI Xbox 360 500 GB JTAG Bol Oyunlu [3070 Ti veya 3080 Takaslık] 3060 Ti Gaming Z Trio