Şimdi Ara

Corsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından gift olarak kasa geldiği için eski kasamı satmak istiyorum içindeki fanları hediyemdir. 5 Adet kaliteli

Aerocool Shark 140 RED fan biler bilir. 2 yada 3 adeti bundan tam hatırlamıyorum

1 Adet kasanın kendi Corsair RED fanı

1 Adette Yeşil LED fan mevcuttur

Kasanın detaylı resimlerini attım yinede resim veya aklınızda olan birşeyler varsa sorabilirsiniz.

Corsair Spec 1-2 modelleriyle karıştırmayalım Spec 3 modelidir

Kasanın kozmatik açıdan 10/8 alabilir oda kablolama yaptımız arka kapakta çizikler vardır.

Ön sol üst ve altında hiçbir sorun yoktur resimlerdede görebilirsiniz

İstanbul içi elden alımlarda ufakta olsa bişiler yapabilirim kontrol edip gönül rahatlıylada alabilirsiniz

FİYAT Satildi TL

Corsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FANCorsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FAN Corsair Carbide Series SPEC-03 - Mini tower + 5 FAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ababtemas1 -- 11 Ağustos 2017; 16:19:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COOLER MASTER MASTERCASE PRO 3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.