Şimdi Ara

Corsair Carbide 400R Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurmayı düşündüğüm bilgisayar için parçaları almaya başlamıştım ama planım iptal olduğundan ürünleri elimden çıkarmak istiyorum.

CORSAIR (CC-9011011-WW) 400R Carbide Serisi USB3.0 Mid-Tower Güç Kaynaksız Kasa;
    Hepsi burada'dan almıştım, inventus garantili diye hatırlıyorum, faturasını bulamadım, karton kutusundan çıkarıp salona koydum o şekilde de duruyor,
    İstediğim fiyat 250 TL > 225 TL > 200 TL olmuştur.

OCZ FATAL1TY Serisi 80Plus 750W Modüler Güç Kaynağı;
    Satılmıştır.

Ürünlerin ağırlığı sebebiyle Ankara içine satış düşünmekteyim, her satışım gibi bu ürünlerde sorunsuz ve tabiri caizse '0' ürünlerdir.

İyi günler dilerim.
     Corsair Carbide 400R Kasa Corsair Carbide 400R Kasa
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornomer -- 21 Eylül 2014; 20:37:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şimdi bu psunun faturası yokmu garantisi ne durumda bu psu lar ocz battı batıcak deniyordu noldu bilgin varmı ?
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Faturası mevcut, 1 seneden fazla garantisi var, ocz nin batma durumu hakkında bilgim yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cornomer

Faturası mevcut, 1 seneden fazla garantisi var, ocz nin batma durumu hakkında bilgim yok :)

işte ben bahtsız bedeviyim alırım göçer eder meder diye tırsıyorum o yüzden sordum , aslinda corsair alasım war kasada corsair bakalım işe girince heralde corsaire yönelicem kardeşim , sana hayırlı satışlar ocz sıkıntılı su aralar elimizde patlar matlar... senlik bşi yok sirkete güvenmiyorum.
  • PSU onoffon'a satılmıştır.

• kasaya 160 derseniz talibim kardesim yanlis anlama butce meselesi daha birde kargo parasi var get yada sanal pazar olabilir saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kasa pahalı n11 den puan kupon vs derken 210 a aldım mesela ücretsiz kargo geldi şimdi siz 250 istiyorsunuz onun kargosu nerden baksanız 20 tl tutar sıfırdan pahalı ya gelir. arkadaşında dediği gibi makul fiyat 150-180 arasıdır kasa için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haf 912 mi Carbide 400r mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alıcı olanla zaten makul ölçüde pazarlık yapılır, kargosu diyorsuz da 50 TL mi tutacak, yorum yapmak için yazmayın

• quote:

Hepsi burada'dan almıştım, inventus garantili diye hatırlıyorum

Corsair'i Vektron getiriyor, garantisini o sağlıyor yani İnventus değil. HB'den alınmış maden, bir sorun olduğunda ya oraya gider, ya da Vektrona gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Eylül 2014; 7:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Hepsi burada'dan almıştım, inventus garantili diye hatırlıyorum

Corsair'i Vektron getiriyor, garantisini o sağlıyor yani İnventus değil. HB'den alınmış maden, bir sorun olduğunda ya oraya gider, ya da Vektrona gider.

Bilgilendirme için teşekkürler, aklımda öyle kalmış

• Bu kasanın sıfır fiyatı inventus'ta zaten 255 tl fiyatlarında.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4477
    Satış Fiyatı: 254.64 tl.
    Eger sizin içinde uygunsa 150 TL vererek kasayı Ankaradan elden teslim alabilirim.
    saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 5 Eylül 2014; 15:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoyuncu

Bu kasanın sıfır fiyatı inventus'ta zaten 255 tl fiyatlarında.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4477
    Satış Fiyatı: 254.64 tl.
    Eger sizin içinde uygunsa 150 TL vererek kasayı Ankaradan elden teslim alabilirim.
    saygılarımla.

Size cevap vermiştim, tekrar vereyim, size 100 TL ucuza vermek için satın almadım, ilanda da belirttiğim üzere 'MAKUL ÖLÇÜLERDE' pazarlığı her zaman yapıyorum ve yapmaya da açığım, ilginize tekrardan teşekkür ederim.

• yanlış anlama kardeşim forumdan 125tl ye bir arkadaştan elden aldım. kargo dahil 175 e mal olurdu kasa gerçekten ağır ve mid tower a göre büyük sayılabilir içi çok geniş. bir miktar indirim yaparsan satabilirsin. kasaya diyecek sözüm yok sağlam kasadır sadece hdd yerine ssd takması ölüm gibi :D kolay gelsin
  • Sistem takılmamış bir kasa için 125 TL iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Cornomer

Sistem takılmamış bir kasa için 125 TL iyi fiyat

2. el olarak aldım ama tertemiz kasa diyebilirim :D sticker larda hediyesi :D
  • Kasayı alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun bende forumdan 2. el almıştım iyi kide almışım yazın soğutucu niyetine kullanıyordum alırken millet şaka yapıyor dedim ama gerçekmiş soğutma açısından hiç sıkıntınız olmasın ekstadan 2 fan takarsanız yeter de artar bile.

alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun ileri ki günlerde birazcık revize yapmanız gerekebilir tabii sadece öneri, nede olsa sizin ürününüz istediğiniz fiyattan satmakta özgürsünüz

• Kasa tarafımdan satın alınmıştır teşekkurler.
  • Kasa Fatih hocama satılmıştır, hayırlı olsun.
    İlgilenenlere teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.