Şimdi Ara

Corsair 780T Kasa Satılık 480 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Corsair 780T Kasa Satılık 480 TL
    Merhaba arkadaşlar. Kasam yaklaşık 9 aylıktır. Yurt dışından almıştım. Kutu fatura yok. Bir kaç tane kağıdı mevcut. Eğer gelip kapımdan alacaksanız ufak bir indirim yapabilirim. Kargo yapamam 10 kiloluk kutusuz kasayı kargolarsam zaten size geldiğinde kullanılamaz halde olur. Sistemin çok güzel fotoğrafları mevcut fakat buraya yükleyemedim. Ciddi alıcılara whats appdan fotoğrafları atarım. Kasanın içinde sırasıyla msi z97 g7 giga z97x g9 ve son olarak asus rampage 5 x99 anakart kullandım bir çok kart değiştirdim 2 kere 980ti değiştirdim. Çok geniş büyük ferah bir kasadır ancak mini itx sisteme geçiş yapacağım. /size]

İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Şubat 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• full tower mı bu?
  • noin kullanıcısına yanıt
    Kesin öyledir.
  • Teklifim geçerli hala :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noin

500e sifiri satiliyor bazen dusuyor foruma..

su 500 tl nerde sıfırı bir ben yıllarır goremedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtato

quote:

Orijinalden alıntı: noin

500e sifiri satiliyor bazen dusuyor foruma..

su 500 tl nerde sıfırı bir ben yıllarır goremedim:)

geçtiğimiz yıl içinde iki kez ben gördüm. hatta bir tanesi uzun süre kaldı. renk beyaz olsaydı ben birini almıştım. yine aynı dönemde 550ye beyaz vardı. 2016 sonrası bana denk gelmedi.

lakin 780T şuan satıcılarda pek yok ve fiyat almış başını gitmiş. ürün yok diye mi gitmiş, dolar kurundan mı uçmuş bilemiyorum.

her halükarda takaslık ürün, takasta istenilen kasanın 250 den satıldığnı da gördük. üstte para istenmesi normal.
  • Kardeş geçtiğimiz yıl diyorsun bu kasa sende olsa eminim 450 TL altına düşmezsin fakat başkası satınca böyle laf kalabalığı yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.