Şimdi Ara

Corsair 5000D Beyaz Airflow + 2 adet (ön ve üst) solid panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Corsair 5000D Beyaz Airflow + 2 adet (ön ve üst) solid panel

Hepsiburada'dan Ocak 2022'de alınma garantili beyaz Corsair 5000D kasamı Phanteks Evolv X'e geçtiğim için satmaktayım kasa sıkıntısız olup yanında iki adet de ön ve üst solid panel verilecektir. Kasa üstünde iki adet gelen fan mevcut olup fanlardan sadece biri elimde fan olasından dolayı eksoz fan olarak kullanılmıştır. Ücreti mukabili ek olarak 3 adet SP 120 Pro fan ve kontrolcüsü ile de verebilirim. O şekilde satın alınırsa fiyat 2700 olur. Herkese iyi forumlar. İlanımın linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ekstra fotolara da oradan erişim sağlayabilirsiniz. Punisher sticker kolay çıkarılabilen ve iz bırakmayan bir stickerdır ayrıca belirtmen istedim.

Kasanın kutusu olmadığı için Ankara içi elden alışveriş tercihimdir. Az da olsa pazarlık payı vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlısı olsun, tarafımca alınmıştır.

• Xef1ONYX kullanıcısına yanıt
    Hocam soğutma konusunda tatmin mi etmedi? Ya da başka problemler mi yaşadınız? Kasa değiştirme nedeniniz neydi acaba? Bu kasadan alma gibi bir niyetim var kullanmış olan birisinin deneyimini dinlemek isterim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meird01 kullanıcısına yanıt
    5000d airflow kullanmış biri olarak şunları belirtebilirim; kasa oldukça geniş ve havadar. Sıkış sıkış kablo toplama derdi filan yok. Ön kısım hava filtreli hava akışına sahip olduğundan çok serin kalıyor. Kasa sac kalınlığı ucuz kasalarda olduğu gibi her an yamulacak hissi vermiyor. Görünüm zevki işi kişiden kişiye değişiyor olsada epey şık bence. Aklınızda özel merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.
    Bana göre tek eksisi arctic 360mm işlemci soğutucunun kalınlığı sebebiyle üstte push pull sığmıyordu. Hortumları da epey sert olduğundan konumlandırma sıkıntısı çektim çünkü ekran kartımda sıvı soğutmalı o da 360mm radyatörlü. Bu sebeple 7000x aldığım için değiştirdim. Normal hava soğutmalı ekran kartı kullanacaklar için bir sorun olacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.