Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair 4GB(1600mhz)CL9 ram Satın Al 17 Ocak 2015 23:16 1 1 Corsair 4GB(1600mhz)CL9 ram Merhaba arkadaşlar, Corsair 4gb 1600mhz cl9 tek modül rami'mi 80 liraya satıyorum, piyasada alınabilecek en ideal ramdir. ürün çok az kullanışmıştır, ankara içi tercihimdir, kargo alıcıya aittir, ankara içi alımlarda test etme seçeneği de vardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy4Tablet ve Sandisk 64gb micro sd(300tl)
fireguard, benim sattım model corsair senin gösterdiğin kingston ok? 2 dk araştır o siteyi, göstereceğin link şu olacak:http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek.html ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy4Tablet ve Sandisk 64gb micro sd(300tl)
Günceldir arkadaşlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy4Tablet ve Sandisk 64gb micro sd(300tl)
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy4Tablet ve Sandisk 64gb micro sd(300tl)
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy4Tablet ve Sandisk 64gb micro sd(300tl)