Şimdi Ara

CORSAİR 400C 1 AY KULLANILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar
    şubat 15 gibi forumdan arkadaşımız @GENERAL006 dan kasayı elden teslim yöntemi ile aldım. kendisi bu kasayı Amazon'dan almış
    kasa yaklaşık 1 ay kutusunda durdu çünkü dükkanım tadilat oluyordu.
    tadilat bittikten sonra sistem kurdum ve yaklaşık 1 ay kasayı kullandım
    gerçekten mükemmel bir ürün güzel taraflarından ve beni cezbeden özelliklerinden biri yan kasa kapağının hemen arkasında yatan hdd yuvaları idi
    ve sorunsuzca kullanabildim,kısaca kasa hem görünüş hem özellikler açısından harika çok memnun kalacaksınız.
    yan cam üzerindeki şeffaf koruyucuyu çıkarmamıştım satın alan arkadaş dilerse çıkarabilir.
    şu anda yeni bir kasa hediye geldi bende CORSAİR 400C kasayı satışa çıkardım
    kasa tertemizdir ilk gün gibi kutusundadır ve sahibini beklemektedir kasa için istediğim rakam 350 tldir...
    ankara içi arkadaşlar gelip görüp alabilirler...

@GENERAL006 arkdaşımızın ürünü bana satış yaptığı linkhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123604275

CORSAİR 400C  1 AY KULLANILDI

Package contents

Carbide Series Clear 400C Compact Mid-Tower Case
    Accessory kit
    Warranty and Support Information
    Compatibility

Motherboard: EATX (12" x 10.6"), ATX, MicroATX, Mini ITX
    Technical specifications

Dimensions (L x W x H): 425 x 215 x 464mm
    Maximum GPU Length: 370mm
    Maximum CPU Cooler Height: 170mm
    Maximum PSU Length: 190mm
    Expansion Slots: 7
    5.25" Drive bays: 0
    3.5" Hard Drive Bays: 2
    2.5" Drive Bays: 3
    Fans included: (x1) 140mm, (x1) 120mm
    Cooling Layout:
    Front: (x3) 120mm or (x2) 140mm (1 x 140mm included)
    Top: (x2) 120/140mm
    Rear: (x1) 120mm (included)
    Radiator Compatibility:
    360mm: Front only
    280mm: Front only
    240mm: Front or Top
    120mm: Front, Top, or Rear
    Dust filters on all sides
    Front I/O Panel includes: (x2) USB 3.0 port, Headphone and Microphone jacks, Power on and Reset buttons
    ***************************************************************************************************
    COŞKUN BAYSAL
    KARGO : ANKARA içi elden teslim satış için tercih sebebidir değilse karşı taraf ödemeli kargo yapılır... YURTİÇİ KARGO İLE Gönderilebilir
    ÖDEME : DENİZBANK Hesabıma Havale Yada Eft
    TAKAS : MEVCUT DEĞİL
    İLETİŞİM : 0532 598 60 27 Yada PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 1 Mayıs 2017; 10:14:9 >

• 400 e alınan kasayı 2 el değiştirip 350 satın well played bro.
    bir bitmediniz arkadaş şu forumda herşeye yorum yapan ama anlamı olmayan veryansınlar edenler bir bitmediniz.
    belki pazarlık payı var belki rakam sembolik hemen yorum atın hemen hiç boş durmayın
    arkadaşım uzak durun ilanımdan siz ve sizin gibiler uzak dursun alıcıysanız ilanım burada telefonumda burada pm kutusuda burada değilse uzak durun almayacaksanız lütfen yorum yapmayın ben yıllardır bu forumda ürün alır satarım ne ilanlar gördüm ne insanlar tanıdım lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın bir dileğiniz yada isteğiniz varsa yada bir şeyi yanlış yapmış isem bunu ulu orta ilana yazarak yapmayın pm kutusu burada atım pm i düzeltelim bir yanlış varsa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 1 Mayıs 2017; 10:27:18 >

• Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Sen önce kargo paketlemeyi öğren sonra gel yorum yap.
    https://forum.donanimhaber.com/sebastian-insane-ile-sorunlu-alisveris--123595796

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

https://forum.donanimhaber.com/sebastian-insane-ile-sorunlu-alisveris--123595796

haahahaaahahahaha

sende anca klavye başında yaz keyboard master .

Orijinalden alıntı: Sebastian Insane

quote:

zaten sende klavye başında yazıyorsun herkesin ilanına girip çıkıp klavye master liği yapan sensin
    kafana göre ilana yada ilanlara yorum yapan sensin
    arkadaşla yaşadığın olayda hiç garipsemediğim bir olay tam sana ve sen gibilere yakışır klavye başında o şöyle bu böyle olmalı tavırları,
    ki o tavırlarıda sadece benim ilanım vasıtası ile sadece bana değil herkese yapıyorsun bu apaçık ortada
    sen ve senin gibilerin forumdan süresiz uzaklaştırılması lazım kimseye ayak bağı olmayın kimsenin durduk yere canını sıkmayın diye....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Daktiloyla mı yazayım douchebag?

Daktiloyla mı yazayım douchebag?

hocam boşverin seviye belli uzatmayın gitsin tavırları ve tarzı zaten hoş değil boşverin ...

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

quote:

quote:

zaten sende klavye başında yazıyorsun herkesin ilanına girip çıkıp klavye master liği yapan sensin
    arkadaşla yaşadığın olayda hiç garipsemediğim bir olay tam sana ve sen gibilere yakışır klavye başında o şöyle bu böyle olmalı tavırları,
    ki o tavırlarıda sadece benim ilanım vasıtası ile sadece bana değil herkese yapıyorsun bu apaçık ortada
    sen ve senin gibilerin forumdan süresiz uzaklaştırılması lazım kimseye ayak bağı olmayın kimsenin durduk yere canını sıkmayın diye....

biy biy laf yapacağına ürünün orjinal fotoğraflarını koy baride alacak olan alsın ben alacaktım senden kasayı paramda hazır artık almayacagım ne resim var ne bişi ezberden ürün satmayın forumda nereden bileceğim ciziği sıkıntısı olup olmadıgını artizlik yapıyor genç tabiki kızarım burundan ameliyat olmuşum dellenmişim agrıdan bana gelip sen git düzgün koli yap diyor ergenist şaka gibi gelde gülme bu beyinlere .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

quote:

quote:

biy biy laf yapacağına ürünün orjinal fotoğraflarını koy baride alacak olan alsın ben alacaktım senden kasayı paramda hazır artık almayacagım ne resim var ne bişi ezberden ürün satmayın forumda nereden bileceğim ciziği sıkıntısı olup olmadıgını artizlik yapıyor genç tabiki kızarım burundan ameliyat olmuşum dellenmişim agrıdan bana gelip sen git düzgün koli yap diyor ergenist şaka gibi gelde gülme bu beyinlere .

seviye sıfır yanılmamışım cevap vermeye gerek bile yok ama inadına yazacağım
    yazdığın herşey çöp herşey içiboş
    aç diğer ilanlarıma bak resim varmı yokmu
    biy biy laf yapacağına diyen kişi 32 yaşında olduğunu söylemiş 6 yaşında ki çocuğun beyni ile yaş 32
    vallahi bravo....
    kafa uçmuş

• ilan açarken resim eklemeyi unutmayın daha çabuk satılır 2.elin 2elini 350 tl den satın eyvallahda nerde resim neden eklenmiyor bukadarda ilgisiz olmayın sanane benim yaşımdan basımdan yaşla başla olmuyor alışveriş bastiriyorsun parayı alıyorsun bu gidişle zaten vatandan sıfır alcam sizin gibilerden ürün alınmıyor.

ilan açarken resim eklemeyi unutmayın daha çabuk satılır 2.elin 2elini 350 tl den satın eyvallahda nerde resim neden eklenmiyor bukadarda ilgisiz olmayın sanane benim yaşımdan basımdan yaşla başla olmuyor alışveriş bastiriyorsun parayı alıyorsun bu gidişle zaten vatandan sıfır alcam sizin gibilerden ürün alınmıyor.

yav hehe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.