Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir videoda benden.. o jeep oarayı nasıl geçti şaştım kaldım walla

http://www.youtube.com/watch?v=NDDmJXHLMPQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 24 Mart 2010; 11:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

bir videoda benden.. o jeep oarayı nasıl geçti şaştım kaldım walla

vay beeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

bir videoda benden.. o jeep oarayı nasıl geçti şaştım kaldım walla

• Kardeş marka Chevrolet'nin yeni gözbebeği Camaro, GM Türkiye üzerinden olmasa da özel ithalat ile getirilip galerilerde boy göstermeye başladı...

Meraklıları için :

http://www.chevrolet.com/camaro/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Kardeş marka Chevrolet'nin yeni gözbebeği Camaro, GM Türkiye üzerinden olmasa da özel ithalat ile getirilip galerilerde boy göstermeye başladı...

Meraklıları için :

söze gerek yok 10 numara araba
  • arkadaslar baya baya konu disi birsey soracam size :) samandirada metro turizm'in tesisleri varmis. e-5 kartal koprusunden baglanti yolundan gidecegimi dusunursek, nasil bulabiliriz orayi, bilen var midir? sanirim TEM giselerden onceki son cikistan cikmak gerekecekmis ama acikcasi daha once oradan hic gecmedigim icin cikisi kacirip TEM'e girmekten tirsiyorum :)) otobuse yetistirmem gereken bir arkadasi goturecem de, yanlislikla TEM'e girip otobusu kacirirsak, Ankara'ya kadar ben goturmek zorunda kalabilirim cikistaki tabelayi ogrenebilsem super olur...
  • Cevap biraz geç mi oldu bilemiyorum ama ben yine de yazayım...

E-5 Kartal Köprüsü'nden TEM'e bağlanan yolda aynen dediğin gibi gişelerden önceki son sapaktan gireceksin, tabelada Samandıra yazar.
    Az ileride sağda BP'yi göreceksin, BP'den hemen sonra sağdaki ilk sokak olması lazım.
  • quote:

Cevap biraz geç mi oldu bilemiyorum ama ben yine de yazayım...

E-5 Kartal Köprüsü'nden TEM'e bağlanan yolda aynen dediğin gibi gişelerden önceki son sapaktan gireceksin, tabelada Samandıra yazar.
    Az ileride sağda BP'yi göreceksin, BP'den hemen sonra sağdaki ilk sokak olması lazım.

Serdar Bey cok tesekkurler. cok kolay bulabildim sadece bir onceki sapakta da samandira yaziyordu ve donsem mi donmesem mi diye tereddut ettim baya, ama donmemekle iyi etmisim;) tekrardan tesekkurler...
  • Bağdat Caddesi'nde araç tanıtımları son hızla devam ediyor...

Bugün de 3 kapılı beyaz bir Ford Fiesta vardı, trafik yoğunluğunda pek dikkat edemedim ama sanırım üzerine yazı-şerit vs şeklinde çıkartmalar yapıştırmışlar, gayet çekici görünüyordu.
  • quote:

Kardeş marka Chevrolet'nin yeni gözbebeği Camaro, GM Türkiye üzerinden olmasa da özel ithalat ile getirilip galerilerde boy göstermeye başladı...

Meraklıları için :

Mustang var olduğu sürece bu arabayı alıp binmem (oyunlardan bahsediyorum tabiki )
  • Adamlar 2010 World Car Of The Year yarışmasında "en iyi tasarım" ödülünü versinler, sen "binmem" de

http://www.carbodydesign.com/archive/2010/04/chevrolet-camaro-wins-2010-wcdoty-award/
  • Selam arkadaşlar

Uzuuunca bir süredir,foruma girsemde tek kelime bile yazmadım buraya.Bunu da özellikle yaptım ancak düşüncem burayı bırakmak vs. değil kesinlikle...

Bu fotoğraf olayı yüzünden gerçekten çok mahcup duruma düştüm,acıkçası girip bakmaya,yazmaya,yorum yapmaya utandım nerdeyse...

Serdar Abi'min attığı lafı da üzerime alındım,devamsızlıktan sınıfta bırakacakmışAbi her hafta sınavım vardı(ki bu hafta da var),desen hergün çalışıyor musun çocuk,çalışmıyorum da ama hep birşey çıkıyor,hep birşey oluyor,oluyor da oluyor,olan fotoğraflara oluyor malesef

Bu cuma gününden itibaren okulumun 10 günlük "Spring Break"e giriyor.1 gün bile evden çıkmayı düşünmüyorum.O zaman aralığında bu işi tatlıya bağlayalım derim,tabi kabul ederseniz

Çoooook çoooook sevgilerle
    (Özlemişim buraları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 13 Nisan 2010; 0:24:24 >

• Veyselcim Facebook'tanda söyledim burdan da tekrarlamak istiyorum.
    Fotolar ayrıntı sadece, burda maksadımız birlikte bilgi paylaşımları yapmak ve muhabbet etmek.
    Fotoları paylaşsanda paylaşmasanda seni her zaman burda görmek isteriz

Sınavlarında da başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Selam arkadaşlar

Uzuuunca bir süredir,foruma girsemde tek kelime bile yazmadım buraya.Bunu da özellikle yaptım ancak düşüncem burayı bırakmak vs. değil kesinlikle...

Bu fotoğraf olayı yüzünden gerçekten çok mahcup duruma düştüm,acıkçası girip bakmaya,yazmaya,yorum yapmaya utandım nerdeyse...

Serdar Abi'min attığı lafı da üzerime alındım,devamsızlıktan sınıfta bırakacakmışAbi her hafta sınavım vardı(ki bu hafta da var),desen hergün çalışıyor musun çocuk,çalışmıyorum da ama hep birşey çıkıyor,hep birşey oluyor,oluyor da oluyor,olan fotoğraflara oluyor malesef

Bu cuma gününden itibaren okulumun 10 günlük "Spring Break"e giriyor.1 gün bile evden çıkmayı düşünmüyorum.O zaman aralığında bu işi tatlıya bağlayalım derim,tabi kabul ederseniz

Çoooook çoooook sevgilerle
    (Özlemişim buraları)

Fotoların bir aciliyeti yok, kafana takma Veysel kardeşim, maksat muhabbet

Sınavlarda başarılar

• quote:

Bağdat Caddesi'nde araç tanıtımları son hızla devam ediyor...
    Bugün de 3 kapılı beyaz bir Ford Fiesta vardı, trafik yoğunluğunda pek dikkat edemedim ama sanırım üzerine yazı-şerit vs şeklinde çıkartmalar yapıştırmışlar, gayet çekici görünüyordu.

Bugün aynı yerden yaya olarak geçtim, aracı biraz inceledim.
    120hp'lik 1.6 motor iyi hoş, fakat iç mekan başarısız. Malzeme kalitesi Corsa'ya göre epey zayıf.
    Ayrıca güya spor model ama üzerindeki alaşım jantlar 15".
    Millet artık 17'leri standart koyarken Ford bu konuda çok geride kalmış...
  • teşekkür ederim

konu dışındayken,konu dışı bir soru da sorayım

java bilen var mı
  • quote:

quote:

120hp'lik 1.6 motor iyi hoş, fakat iç mekan başarısız. Malzeme kalitesi Corsa'ya göre epey zayıf.

Abi Bağdat Caddesindeki araç tanıtımı derken?

• quote:

teşekkür ederim

java bilen var mı

Şu anda java dersindeyim
    Ancak bu bildiğim anlamına gelmiyor orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

teşekkür ederim

java bilen var mı

Şu anda java dersindeyim
    Ancak bu bildiğim anlamına gelmiyor orası ayrı

hahahaha

aynı dersi bende alıyorum ve aynı durumdayımakşama doğru seni bi ararım,konuşuruz biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

quote:

Abi Bağdat Caddesindeki araç tanıtımı derken?

Daha önce de yazmıştım, caddede kaldırımın müsait olduğu birkaç nokta var, bu son bahsettiğim Suadiye D&R'ın önü, yanında da Mado var.
    Bir platform inşa edip aracı üzerine yerleştirip bırakıp gidiyorlar, nadiren yanında bir görevli duruyor.
    Daha önce Fiat Bravo, Punto Evo, Volvo C30, Opel Astra, Renault Megane Coupe gibi araçlara rastlamıştım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.