Şimdi Ara

'Corsa' Genel (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.189
Cevap
81
Favori
2.540.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kasko 2008 1.0 8v olarak yapılmış arabanın değerini düşük gösterip az para ödemek için yapmışlar

kaskocu tanıdıktı heralde ondan öyle yaptı.

22.000 değerle yappmış 580 tl

arabayı pert etmedikten sonra bir önemi var mıdır?

bir sonraki seneye probem çıkarır mı?
  • Türkiye'ye 1.0 Corsa D gelmiyor ama kaskosu yapılabiliyor, ilginç doğrusu

Pert olasılığı dışında teorik olarak şöyle bir sorun olabilir :
    Bir kazada kırılan dökülen ve kaskodan değişmesi gereken bir parça olur,
    ama senin araçtaki o parça 1.0'larda yoktur, o zaman kaskodan alamazsın.

Yenilerken düzeltmek istersen sorun çıkacağını sanmam, yanlış yapılmış birşeyi hayır düzeltemeyiz demezler herhalde...
  • Black&White gibi özel siparişleri ne kadar sürede getiriyor bayiler bilgisi olan?
  • 8-10 hafta...

EDIT : Bu söylediğim Almanya veya İspanya'dan gelecek araçlar için geçerli.
    İzmir stoklarında varsa çok daha kısa sürer tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 16 Nisan 2009; 1:50:09 >
  • black and white da zaten çok bi opsiyon seçilemiyor. izmirde varsa hemen gelir yoksa gemiden çıkar heralde her ay gelen=)
    esas sıkıntı 1den fazla opsiyon seçildği zaman ortaya çıkıyor.
    ps: geçen hafta topkapı odak ta yanılmıyorsam 1 adet vardı b&w vardı
  • Merhaba sayın abilerim, benim 98 model Opel Corsa GLS aracım var. Aracıma cd çalar taktırmak istiyorum, takılabilirmi ? Takılabiliyosa hangi markayı tavsiye edebilirsiniz ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16_MJT_05 -- 16 Nisan 2009; 5:21:35 >
  • Orijinal radyo-teybi söküp yerine istediğin radyo-cd çaları takabilirsin.
    Pioneer, Sony, JVC gibi markaları öneririm.

Mesela aşağıda linkini verdiğim Sony'lere bir göz atabilirsin,
    sonradan amfi takmak istersen gerekli çıkışları mevcut, USB girişleri falan da var :

http://www.hepsiburada.com/sony-cdx-gt31u-cd-cd-rw-mp3-wma-usb-calar/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otsoncdx-gt31u

http://www.hepsiburada.com/sony-cdx-gt424u-cd-mp3-calar/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otsonycdxgt424u

• evet dün arkadaşın corsa sını teslim aldık. bizim apartmanın park yerinin eğimi baya ters olduğu için kafadan girme şansı yok geri geri girerkende 1 parmak mesafeyle geçiyorki aracın deposu boştu ve yanında kimse yoktu. ben yanımda biri olduğu zaman in derim ama depodaki mazot bile orda sürtme nedeni olabilir. veya doğru çizgiyi kaçırmam durumunda ön spoiler orda kalabilir. vazgeçmiş durumdayım. böylede güzel ne de olsa arabam=)
  • Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.Resimleri Bekleriz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jenya
    Bugun steinmetz front spoylerimizi yapistirdik...

Gayet şık olmuş, güle güle kullan...
  • nası yapabildiğin bilmiyorum

ama bende 16" jant var.. olur da lastikten yandan kaza olursa ödemeyecekler mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: can_247

benim kasko 2008 1.0 8v olarak yapılmış arabanın değerini düşük gösterip az para ödemek için yapmışlar

kaskocu tanıdıktı heralde ondan öyle yaptı.

22.000 değerle yappmış 580 tl

arabayı pert etmedikten sonra bir önemi var mıdır?

bir sonraki seneye probem çıkarır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_247
    nası yapabildiğin bilmiyorum
    ama bende 16" jant var.. olur da lastikten yandan kaza olursa ödemeyecekler mi ?

Valla can kardeş bence biraz sakat bir durum.
    Sigortacıların sağı solu belli olmaz ama bana ödemezler gibi geliyor.

Şimdi kendi acentana sorsan direkt "bişey olmaz abi" der.
    Varsa başka tanıdık acentalardan fikir al derim ben...
  • Hocam sonunda yan sinyal çerçevesinede girdim.Şimdi birkaç yere mail attım Opel Yetkili Bayilerine falan,ellerinde varmı varsa ücret nedir diye.Tabi buna ek olarak yurtdışındada araştırdım.Aslında bir yer buldum makul geldi fiyat.Ama yurtdışı olduğundan ne kadar sürede gelir kestiremiyorum.Sizinlede paylaşayım.

Fiyat:£15.99 x2 :£32.00 Yani Yaklasık 75 tl ne dersiniz alınabilirmi? Hatta almak isteyen olursa ortakta bakılabilir.
  • corsa enjoy'ların cd çalarına usb bellek bağlamak yada usb giriş bağlamak için ne yapılabilir?
    ara bağlantı aparatı gibi bişey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: andacerdem
    Hocam sonunda yan sinyal çerçevesinede girdim.Şimdi birkaç yere mail attım Opel Yetkili Bayilerine falan,ellerinde varmı varsa ücret nedir diye.Tabi buna ek olarak yurtdışındada araştırdım.Aslında bir yer buldum makul geldi fiyat.Ama yurtdışı olduğundan ne kadar sürede gelir kestiremiyorum.Sizinlede paylaşayım.
    Fiyat:£15.99 x2 :£32.00 Yani Yaklasık 75 tl ne dersiniz alınabilirmi? Hatta almak isteyen olursa ortakta bakılabilir.

Ürünün fiyatı makul ama posta/kargo bedeli dahil değilse onu da eklemen gerekecek.

Normal havayolu postası ucuzdur ama gelmesi en az 15 gün alır, hâtta 1 ayı bile bulabilir.
    Kargo ise çabuk gelir ama burada alacağın fiyattan pahalıya gelme ihtimali de var.
  • Bu konuyu araştırayım ben ne şekilde gelicek ama gemiyle gelmesi büyük olasılık.Ozaman bakarım belki bu arada bizim servislerden de haber gelir.Serdar Hocam fiyat bilgin varmı hiç bu konuda?
  • Bir ara ben de sormuştum, bir de serref arkadaşımız almıştı;
    o zamanlardan aklımda kalan rakam doğru ise 100 TL civarında olması lazım.
  • Hım ozaman çok farklı olmaz fiyat açısından.75+yol ile buradan almak arasında fark yok.Ama işte burdakilerin ellerinde yok sanırım.Daha dönüş yapmadılar.
  • çok ama çok geçmiş olsun ben de geçen hafta cuma kaza yapmıştım, bugün servisten alıyorum arabamı, ben yayaya çarpmıştım tüm suç yayada çıktı, masraf da 1500 tl civarında (ön cam,sol ayna ve birkaç boya işi) sizde de yaralanan olmaması sevindirici tekrar geçmiş olsun

quote:

Orjinalden alıntı: Atlantis01

Merhaba Arkadaşlar,

Dün kaza yaptık :(

Virajda karşı yönden gelen bir araç hatalı sollama yaptı ve az kalsın kafa kafaya girecekken, son anda ön sağ tarafa darbeyi denk getirdik. Sola da kaçamazdık soldan trafik akıyordu. Eşim kullanıyordu, helal olsun iyi yerden darbeyi aldı. Ben olsam belki kafadan dalardım. Karşı tarafın anlattığına gore tek yön sanıyormuş yolu. Düşünsenize kendi yolunuzda gidiyorken birden karşınıza araba çıkarak üzerinizze geliyor.

Çok şükür bana ve eşime birşey olmadı. Polisler geldi tutanak tutuldu tamamen kusursuz bulunduk, karşı tarafta tamamen kusurlu bulundu.

Ama tabi arabamız 2009 modeldi, sıfırdı, alalı 3 ay olmuştu daha :(

Kaza anında zaten biz durduk ama karşı araç duramadı kayarak vurdu bize. "pisi pisine" sözünü yaşadık bizzat.

Biz daha 30-40 km hızdaydık frenle durduk, o daha hızlıydı duramadı. karşıdan kayarak üzerimize gelirken geçen o anda, o hızla bize birşey olmayacağını hissettim ancak o küt diye çarpma sesi varya içim nasıl sızladı anlatamam.

Allah kimseye yaşatmasın. Allah hepimizin canını malını korusun.

Hasara gelince: ön tampon, ön sağ çamurluk, ön sağ far, ön sağ teker eğrildi, motor kapağı ucundan eğrildi, bir de bugun serviste soyledi usta ön şasenin altında bir plastik kırılmış.

Hasar bedeline gelince: 4.500 TL

Neyseki kaskomuz vardı. Bugun geçici bir arabada aldık sigorta şirketinden.

Sevindirici taraf öncelikle bize birşey olmaması, ve ön motor ve araba ana şasesine hiçbirsey olmamaması. Tampon cıkınca baktım gercekten sağlam eğilme yok en azından gözle farkedilebilecek. Airbag lerde o yuzden acılmamış dediklerine göre.

Şunuda ögrendim, ön çamurluğu çıkarmak için ön kelebek camını kırmak gerekiyormuş.

Herkese selamlar kazasız belasız günler.

Kaza gerçekten soğukmuş..

• Evet Balkan Otodan cevap geldi.Parçanın tedarik süresi 10-15 gün ve Tane Fiyatı:57 TL imiş.Bakalaım diğeri daha uyguna gelirse ordan alırım gelmezse yurtiçinden alıcaz.
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.