Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.067
Cevap
128
Favori
212.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WhoLMA W kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, nasıl bir dönüş yaptılar bu ses için?

  • WhoLMA W kullanıcısına yanıt
    Eğer doğru yaptıysam araç burada freni sıkmak yerine vitesi takıyor. Sizde nasil?
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    Selam, ses normal dediler ama nereden geliyor sorusunu yanıtlayamadılar
  • Froncois kullanıcısına yanıt
    Bende fren sertleşiyor yapınca (tuttuğunu hissettiğimde). Pedalı bıraktıktan 1-2 saniye sonrada salıyor freni o sırada gaza basıyorum zaten.
  • WhoLMA W kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben beceremedim demek ki. Gerçi ben de normal basınca hissedilir yokuşlar sıkıyor zaten.
  • Froncois kullanıcısına yanıt
    Bazı markalarda emniyet kemeri takılı değil ise sistem çalışmıyor.
  • pokerface_83 P kullanıcısına yanıt
    Hep takıyorum valla hiç takmadan yolculuk yapmam. Ama dediğim gibi bende çoğunlukla devreye giriyor.
  • pokerface_83 P kullanıcısına yanıt
    Corsa F sürücü ekranında uyarısını veriyor bunun sürücü kemeri çıktığı anda
  • kemastılı43 K kullanıcısına yanıt

    BENİMDE ARKA SİLECEK SIKTIĞIMDA SU ARABANIN ARKA PANDİZOTA AKIYOR NEREYİ SIKTILAR FİKRİNİZ VARMI?

    BİRDE BENDE MAKYAJLI KASA VAR BİR KAÇ KEZ EKRAN KARARMA OLDU ÇOK FAZLA OLMADI UYGULAMA GÜNCELLEME DENEMEYİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ DENEYEYİM Mİ?

  • BİRDE LASTİK DÜŞÜK BASINÇ UYARISI VERDİ HEPSİNİ DÜZGÜNCE KONTROL ETTİM DÜZELTTİM FAKAT UYARIYI KALDIRAMADIM ÇILDIRICAM :D NEREDEN UYARIYI SIFIRLADIĞIMI BİLEN VARMI

  • Ekinoza E kullanıcısına yanıt
    Benim silecek suyu aracın altından akıyordu o yüzden ön tarafta silecek deposundan ayarladılar. Kararma ile ben hiç karşılaşmadım bir şey diyemem.
  • Araç ayarlarında lastik hava sıfırlama diye bir ayar var

  • Selamlar herkese. Dün arkadaştan 2023 ultimate paket aldım. Bir sorum olacak:
    Çift renk olup tavan siyah olan araçların tavanları normal siyah renkli bir aracın tavanı gibi mi yoksa aracın kendi rengi neyse onun üstüne ekstradan ince bir siyah katman mı atıyorlar?

    Reçine, kuş pisliği tarzı şeyler vardı bugün araç serviste yıkanınca siyah kısım biraz kalkmış ama altta arabanın metal kısmı falan değil, arabanın asıl rengi olan beyaz boya gözüküyor sanki.

    Bu siyah kısmın kalkması herhangi bir zarar verir mi araca? Oraya rötüş yaptırıp tavanı ppf kaplatayım diyorum.

    Vernik kalkması, korozyon, boya atan kısmın ilerlemesi vs. mevzularından çok anlamıyorum ama sanki bu beyaz kısmın ortaya çıktığı görüntüden ben şunu anladım kendimce: sanki arac ilk başta komple bembeyazmış, sonra üstüne çok ince bir siyah katman boya atmışlar. Bir zararı olacağını düşünmüyorum bu kalkmanın. Noktasal 1-2 beyazlık daha var hatta sanki uzun vadede çok kalkacak gibi duruyor ppf kaplatmak şart gibi. Corsa F Kullananlar Kulübü Corsa F Kullananlar Kulübü s Corsa F Kullananlar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 19 Eylül 2024; 18:8:9 >




  • Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    Hayırli olsun aracınız,
    araç ilk önce kendi renginde boyanıyor üstüne tavan kismi siyah boyanıyor fakat tavana atılan boyada sıkıntı var, PSA grubunun genelinde bu problem var, Opel 70-80bin değer kaybı verip aracın tavanını boyuyor, isterseniz değer kaybını alıp boyatmayabilirsiniz
  • electrone E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Biraz araştırdım ben de epeyce bir şikayet varmış konuyla ilgili. Para verince zoraki illa boyatıyorlar diyeni de gördüm ama eski tarihli şikayetlerdeydi sanırım, güncel durumda nasıl bir tavır takınırlar bilmiyorum. Bu aralar servisi arayacağım. Peki servisin bu tavanı boyamasında ilerisi için veya satarken bir sakınca olur mu sizce? Yani boyatmak mı mantıklı olab boyatmamak mı kararsız kaldım. Boyatınca da yine yine dökülmesi duracak mı ki? Bir de bu tavandaki boyayı risksiz şekilde korumanın bir yolu yok mudur? Ppf kaplama folyo kaplama, seramik vs. gibi?
  • Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    Valla ben bu ülkeyi anlamakta zorlanıyorum. Boyatmak değer kaybı olarak düşünülüyor. Halbuki ben aracımla ilgilendim anlamına gelmeli. Ha şunu da anlıyorum. Millet dolandırıcı olduğundan insanlar "acaba arabanın başına bir şey mi geldi de boyatmış" diyorlar. Bu açıdan haklılar. Siz öncesi sonrası fotoğraflarını saklayın bence. Satarken gösterirsiniz.
  • Froncois kullanıcısına yanıt
    Yani zaten tavanın büyük bölümü camdan oluşuyor. Siyah kaplanmış kısım oldukça küçük bir alan cam tavana göre. Oradaki sıkıntının nedeni belli. Hani boya atan yerde alt tarafta aracın alüminyum gövde kısmı falan da ortaya çıkmıyor, kendi beyaz boyası zaten alttaki kısım. Bunu yetkili serviste yaptırmanın ben herhangi bir sakıncasını göremiyorum. Dediğiniz gibi mevcut fotoğraflarını saklayacağım da.
  • Maclarens90 kullanıcısına yanıt

    Boyası hasarlı yerlere ppf kaplatmak çok sağlıklı değil, çıkarırken boyaya daha çok zarar verebilir. Ya aracı alır almaz kaplatmak lazım ya da bu şekilde devam. Servis bu tip durumlara genellikle kuş pisliği diyip geçiyormuş ama şansınızı deneyin tabi. Her çift renk psa eninde sonunda bu sorunu yaşayacak. Garantisi varken yaşayanlar biraz daha şanslı

  • Selamlar geçenlerde yazdığım arıza yine başıma geldi serviste garantiden bobin değişmişti 2 ay olmadan arıza yine oldu , bu araçlarda kronik bir sorunmudur başına gelen oldumu hiç?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.