Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.238
Cevap
33
Favori
236.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 td corsami satmis bulunmaktayim daha buyuk arac gerekseniminden dolayi %78 motor sadece kaputta boya vardi degisen boya yoktu (kesinlike kazadan dolayi degil) aranidan ayriliyorum😂😂😂
  • Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor malesef

ctesi günü el freni ve vites körüklerini yenilettim çok güzel oldu. bu ctesi de marş motoruna bakım yapılacak. ön camlar nazlı açılıyor, onlara baktıracağım. B segmentinin en güzel modeli corsa ve polo.
  • Bende de durum aynı camlar yavaş açılıyor sorun neymiş merak ettim, marş motoruna bende bakım yaptırcam, tahminim kömürler bitmiş, fazla masraf çıkartmadan yaptırmak lazım

• quote:

Bende de durum aynı camlar yavaş açılıyor sorun neymiş merak ettim, marş motoruna bende bakım yaptırcam, tahminim kömürler bitmiş, fazla masraf çıkartmadan yaptırmak lazım

ctesi günü camlara baktırayım. sonucu akşam yazarım. direksiyona da deri kaplatmayı istiyorum.
    arabayı yeni hale getireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Bende de durum aynı camlar yavaş açılıyor sorun neymiş merak ettim, marş motoruna bende bakım yaptırcam, tahminim kömürler bitmiş, fazla masraf çıkartmadan yaptırmak lazım

ctesi günü camlara baktırayım. sonucu akşam yazarım. direksiyona da deri kaplatmayı istiyorum.

Bende seviyorum yenilemeyi zevkli oluyor, seninde kapılar gevşek mi? Benim aracın kapısı durmuyor kapanıyor hemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Bende seviyorum yenilemeyi zevkli oluyor, seninde kapılar gevşek mi? Benim aracın kapısı durmuyor kapanıyor hemen

evet gevşek. kadran lambasını da değiştireceğim. çok az aydınlatıyor. bir de arka cam rezistansı camın üst yarısını çözüyor, alt yarısı buğulu kalıyor. sanırım film çektirirken zarar vermişler. ona da baktırabilirim. uğraşması zevkli oluyor.

• Halil kardeş merhaba. Dün ve bugün corsaya yine bakım yaptırdım. Dün marş motoru tamiratı ve kadran lambası yeniletme. Bugün arka silecek suyu hortumu delinmiş onun onarımı, arka hoparlörlerin bağlantısı koparılmış onların onarımı, debriyaj teli ayarının yukarı alınması, lpg filtresi değişimi. Kala kala ciddi olarak direksiyon deri kaplama kaldı.

• Halletmene sevindim,alt devirde veya kalkışta araba gaz yemiyor,marş motoru yapabiliyormuş sende öyle bir sorun varmıydı,yaptırınca bir farklılık gördün mü?arka cam suyu benimkide çalışmıyor dediğin gibi hortum olabilir,camlar yavaş kalkıyordu onu ne yaptın?kadrana aynı tip ampul mü taktın,fark etti mi?çok soru sordum kusura bakma bende telefon tutucu takcam derken havalandırma muzulunun ızgarasını kırdım bulmasıda zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Halletmene sevindim,alt devirde veya kalkışta araba gaz yemiyor,marş motoru yapabiliyormuş sende öyle bir sorun varmıydı,yaptırınca bir farklılık gördün mü?arka cam suyu benimkide çalışmıyor dediğin gibi hortum olabilir,camlar yavaş kalkıyordu onu ne yaptın?kadrana aynı tip ampul mü taktın,fark etti mi?çok soru sordum kusura bakma bende telefon tutucu takcam derken havalandırma muzulunun ızgarasını kırdım bulmasıda zor

1- arabanın gaz yememesi marş motoruyla ilgili olamaz. Çünkü marş araç çalıştıktan sonra devre dışı kalır. O dediğin sorun ateşleme kaynaklı yani buji, buji kablosu ve ateşleme bobini. Bunlar değişecek.

2- camlar fitile sürtündüğü için geç açılıyormuş. Fitil arasına sabunlu su sıktı camlar jilet gibi açıldı ertesi gün yine aynısı oldu. Haftaya kapı döşemesini söktürüp fitillere baktıracağım.

3- kadranda 3 tane minik ampul var. Üstündekiler kararmış onun için loş ışık varmış. Ampullerin aynısını taktı ışıl ışıl oldu.

• Bende senin gibi düşünüyorum ama bir kaç yerde marş motoru buna benzer sorun yaptığı söylenmiş, arabanın arka cam ısıtıcısını bile açtığımda rolanti değişiyor, acayip bir durum

• Halletmene sevindim,alt devirde veya kalkışta araba gaz yemiyor,marş motoru yapabiliyormuş sende öyle bir sorun varmıydı,yaptırınca bir farklılık gördün mü?arka cam suyu benimkide çalışmıyor dediğin gibi hortum olabilir,camlar yavaş kalkıyordu onu ne yaptın?kadrana aynı tip ampul mü taktın,fark etti mi?çok soru sordum kusura bakma bende telefon tutucu takcam derken havalandırma muzulunun ızgarasını kırdım bulmasıda zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• isteyen varsa buyursun.
    Buradan gelen arkadaşa bir güzellik yapılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk5237

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2000-model-1.4-gls-16-valf-corsa-397023744/detay

isteyen varsa buyursun.
    Buradan gelen arkadaşa bir güzellik yapılır :)

vay be. benim corsa da Kastamonulu

• hocam bul da birini yabancıya da dışarıya da gitmesin o zaman :)
  • Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin. Alır almaz bakım yaptırmakla en doğrusunu yapmışsınız, bu şekilde periyodik bakım aralıklarını şansa bırakmadan kendi döngünüze sokmuşsunuz.

Bendede vites körüğü aşınmıştı, dediğiniz gibi 20-25 lira gibi bir ücretle İnternetten sipariş verip taktim hocam ama aldığım vites körüğü 3 4 ay sonra yıprandı, yırtıldı.. Suni olduğu için haliyle mukavemetsiz. Bunu göz önünde bulundurun derim.

EDİT: Ben baya geçmiş bir mesaja cevap vermişim ya kusura bakmayın hocam.. :)

Bu arada Corsa'larda kronik problem olan hızlı hararet yükselmesi ve 100 dereceye dayanması konusunda ne düşünüyorsunuz hocam hiç dikkat ettinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Aydin35 -- 5 Mart 2017; 19:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E_Aydin35

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin. Alır almaz bakım yaptırmakla en doğrusunu yapmışsınız, bu şekilde periyodik bakım aralıklarını şansa bırakmadan kendi döngünüze sokmuşsunuz.

Bendede vites körüğü aşınmıştı, dediğiniz gibi 20-25 lira gibi bir ücretle İnternetten sipariş verip taktim hocam ama aldığım vites körüğü 3 4 ay sonra yıprandı, yırtıldı.. Suni olduğu için haliyle mukavemetsiz. Bunu göz önünde bulundurun derim.

EDİT: Ben baya geçmiş bir mesaja cevap vermişim ya kusura bakmayın hocam.. :)

Bu arada Corsa'larda kronik problem olan hızlı hararet yükselmesi ve 100 dereceye dayanması konusunda ne düşünüyorsunuz hocam hiç dikkat ettinizmi?

Evet hararet bende de çabuk yükseliyor ama henüz 100 dereceyi görmedim. Bu arada su eksilttiğini de farkettim. Hortumlarda kaçak vardı yaptırdım. Dün de debriyaj telinin plastik aksamı kırıldı pedal boşaldı. Eski arabanın masrafı çok oluyor.

• arkadaslar bende 1.5 dızel corsa vardı 2000 model fanı actıramadım 98 demı ne acıyormus sızın araclarınızda sorun var ben aılemle beraber 5 kısı bınıyordum devamlı sadece bıldıım kronık problemı calısmama sorunudur belkı pompa sorununuda ekleyebılırız
    (duz yolda 155-160 gordum yokus asagı zaten 175 lere cıkıyor fazlasını denemedım)
  • Merhaba arkadaslar bende 1994 model corsa b 1.4i swing alarak arania katildim ...

• halil_tuyun48 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bnde nerdeyse gidiyodum arkadas bulmustu onuda ama yinede zayif yaniyor isiklari..

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.