Şimdi Ara

CORSA 1.7 DTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: noss

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: noss

ben Corsa önermiyorum sorunlu bir arac özellikle dizeli arastırısan gorursun

DEĞİL!!!

Ne diyim inanıp inanmamakta ve araştırmakta özgürsünüz...

Çok araştırdım, o şikayetvar.com u arşınladım, ben ondan sonra gene Corsa almaya karar verdim, Corsa piyasada gerçekten çok ama çok var
  • quote:

Orjinalden alıntı: epsis

quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Türkiye açısından 1.7 corsalar kötü ve kalitesiz mazota karşı daha dayanıklı. Isuzu'nun ürettiği bir motor.

bu isuzu olayı uydurma bişeymi, geçen kaputu açtım baktım baktım bişey göremedim ! ama palio uno da bile motor bloğunda lancia yazıyor. opelde isuzu gibi bir ibareye rastlamadım bu bilginin kaynağı nedir??

1.7Cdti lar İsuzu diye biliyorum ben..

Evet İsuzu nun Opele 1.7 dizel verdiği doğru.. Ama Cdti dizelleri veriyoer 1.7...

Ve İsuzu dizel motorlarda dünyanın en sağlam motorlarını üreten markadır...

Yani Hondanın benzinli motoruna nasıl güveniyorsanız Isuzu da öyle işte

• Ablam Ağustos'ta 1.3 CDTI aldı. Araç 2200 km.de. Sadece park ederken direksiyon çok sertleşiyor bazen.Onun haricinde sorun yok.
  • quote:

quote:

Türkiye açısından 1.7 corsalar kötü ve kalitesiz mazota karşı daha dayanıklı. Isuzu'nun ürettiği bir motor.

bu isuzu olayı uydurma bişeymi, geçen kaputu açtım baktım baktım bişey göremedim ! ama palio uno da bile motor bloğunda lancia yazıyor. opelde isuzu gibi bir ibareye rastlamadım bu bilginin kaynağı nedir??

Evet kesinlikle doğru ISUZU motoru 1.7 lt. olan ve multijete sağlamlık dayanıklılık yönünden bin basar. Adamlar koskoca kamyona 1.000.000km. garanti veriyorlar tr. şartlarında bile...

• quote:

quote:

quote:

Evet kesinlikle doğru ISUZU motoru 1.7 lt. olan ve multijete sağlamlık dayanıklılık yönünden bin basar. Adamlar koskoca kamyona 1.000.000km. garanti veriyorlar tr. şartlarında bile...

evet + o garanti su an pick-up larınada veriliyor hemde seninde dediğin gibi türkiye şartlarında ve geçen ay o km garantisi 1.5m km oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.