Şimdi Ara

Corsa 1,3 Dizel Easytronic Tavsiye edilirmi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: niko_jr

    quote:

    Orjinalden alıntı: m1c9i7l7

    valla aslında vaktim olsaydı direksiyonu geliştirmek için düşenebilirdim ama bana bu ayın sonuna kadar şart zira istanbuldan taşınıcam adapazarına geliştirmek için yeterli zamanım yok cunku en erken 15 inden sonra alabilecem arabayı.direksiyonu daha doğrusu vites debriyaj senkronizasyonunu oturtup aynı anda yola kanalize olamıyorum.haliyle adapazarından da gebzeye direksiyonu iyileştirmdende çıkmak istemiyorum e-5 e yada otoyola.üstelik bankada çalıştığım için işten gece 12 de çıkıp o kafayla iyi olmadığım konuda hata yapıp canımı tehlikeye atmaktan çekiniyorum.Bu yüzden bu ayın sonuna kadar direksiyonumu düzeltemiyeceğime inandığım için easytronic düşündüm ki hem eşimde daha kolay kullanır yanlışmı sizce de?



    yanlış değil. Aslında otomatik iyi bir başlangıç şöförlüğe. Sırf yola konsantre olabiliyorsun. Ben kavraması bozuk, zırt pırt istop eden bozuk ve iğrenç bir şahinle, hiç hata yapmadan direksiyon sınavını geçtim. yani insan isterse manuel e alışabilir. Ama sıkışık trafik yüzünden otomatik araç istedim ve memnunum. İlerde araba alcak olsam yine otomatik alabilirim. Bağımlılık yapıyor.

    Spor kullanmak için manuel tercih eden arkadaşlara saygı duyuyorum ama onlar da laf atmasınlar karı işi falan diye otomatik vitese. E-5 te hergün 1 saat eve dönüş işkencesi çekerken, vites debriyaj la uğraşmak erkeklik değil, enayiliktir.

    Şöyle ufak bir şehirde yaşasam otomatik almazdım, ayrı mesele. Vitesi kontrol etmek de ayrı bir zevk. Ama yol boş olacak, dur kalk olmayacak. İşte o zaman düz vitesin zevki çıkar.



    çok mantıklı bir bakış açısı tamamen katılıyorum tebrik etmek istedim..Ayrıca otomatik vitese "karı işi" diye laf atan arkadaşların kendi basitliklerindendir o başka birşey değil..Bende mesela şu anda 20-25 milyar param olsa ve benzin sarfiyatı beni üzmeyecek konumda olsam otomatik civic alırım bir iki kere kullanma fırsatım oldu bir tanıdıkta vardı hayran kaldım o araca.ama 19-20 milyar bütcemiz var ve aldıktan sonrada yakıtı çok önemli o yüzden dizel istiyorum.ve tam otmatik seçeneği olmadığından ve düz vites kullanmaktan zevk aldığımdan ben manual corsayı savundum.yoksa kesinlikle kişiden kişiye değişir bu.Hele ki dediğiniz gibi istanbul trafiği söz konusu ise..dur kalk dur kalk dur kalk sol ayağımı hissetmediğim olmuştur ama bizim eski palionunda debriyajı çok ağırdı onunda payı var..




  • ya arkadaşlar
    birazdan bir araca bakmaya gidicez almak için ama kafama takıldı
    aracın özellikleirnde turbo diyor modeli 2005
    bu turbo olayı tüm corsalarda mevcut mu yoksa opsiyonel mi?
    Çok acil yanıtlarsanız sevinirim
  • 1.3 cdti lar turbodur turbosuz cdti yoktur olamaz
  • çok sağol tifosi
    gittik araca baktık kazası var vazgeçtik almaktan
    kazasız araba bulamıcam ben yaaa
  • az kaldı ben satacaktım da vazgeçtim satmaktan arka kapılarda kaza vardı sırf ufacık göçük yüzünden boyattım. ikiside park halinde olmuştu ama vazgeçtim dediğim gibi. 79000 e geldi motor hala canavar gibi sadece biraz sıkışınca duman atıyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: m1c9i7l7

    çok sağol tifosi
    gittik araca baktık kazası var vazgeçtik almaktan
    kazasız araba bulamıcam ben yaaa
  • senin araç hatırladığım kadarıyla yalnız ca dizel doğrumu hatırlıyorum?
    ben ise hem dizel hem otmatik tiptronic easytronic adına her ne deniyorsa ondan arıyorum dostum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.