Şimdi Ara

Corona, pandemi, kriz yüzünden tıptan vazgeçen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnş çoklardır :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pandemi süreci sağlık bölümlerine olan ilgiyi arttırmıştır ki azımsanacak seviyede değildi.

Türk milletinin huyu bu.
    Gördüğüne hevesi yoktuysa bile heveslenir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 1 Temmuz 2020; 14:43:50 >
  • YÜZLERCE DOKTOR ÖLDÜ.İLGİ AZALMIŞTIR.HELE TÜRKİYEDE DOKTORLAR AYDA 1000 DOLARA NELER ÇEKTİ..MÜHENDİSLİK DAHA MANTIKLI
  • Ben de vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Pandemi süreci sağlık bölümlerine olan ilgiyi arttırmıştır ki azımsanacak seviyede değildi.

Türk milletinin huyu bu.
    Gördüğüne hevesi yoktuysa bile heveslenir..
    Bunu da düşündüm ancak insanların ölüyor olması durumu ciddileştiriyor. Muhtemelen ilgi azalmıştır. 25 bine kadar yolu var gibi kapanışın.
  • Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse pandemi oldu tıp yazmayayım ya da işte itüde online sınavda sorun oldu itü yazmayayım diye bir şey söyleyeceğini söylese dahi bu kitlenin cürmü kadar yer yakacağını düşünüyorum.

25K’ya kadar gerilemez, kişisel fikrim.

18-20 yaşında üniversite çağına gelmiş ortalama bir insan tıp yazacakken aaaa zootonik virüs çıktı yazmayayım diyorsa burada bir mantık hatası olur sanki..

Her neyse. Herkesin gönlündeki olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 1 Temmuz 2020; 15:5:18 >
  • Corona’dan korkup da okumak istemeyenler bir zahmet seçmesinler. Her türlü şartta çalışmak zorundalar. Bunu bilerek seçmeleri lazım

• Doktorlar bile hastanede durmak istemiyordu bizzat yasadim isteyen olayin ciddiyetini hala farkinda degil ya da cidden manyak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.