< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Corolla satıp e-C3 Aircross alınır mı ? (2. sayfa)



-
-
Elektrikli araç konfor için genel olarak kendisiyle birlikte hangi ilde nasıl bir evde nasıl bir sokakta hangi şehirde şehir içi mi dışı mı kullanımda şehrin hangi konumunda menzil donanım ısı pompası bakım olası arıza durumlari hatta hava durumu gibi onlarca değişkenin yer aldığı pek çok soru işareti ve değişken barındırıyor benzinli araba hakkaridede istanbuldada aynı konforu sunar o yüzden elektirikli alırken iyi düşünün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracınız şu an LPG'ye sorunsuz uyumlu az kalan motorlardan birisini kullanıyor.
Yani Reşat altını gibi.
Bir tanesi 1.2 Puretech araç almış. Triger sorununu bilmiyor besbelli. 1.33'lük Corolla'ya binmiş hepsini aynı zannediyor.
Toyota sorunsuzluğunun ne demek olduğunu bir iki yıla anlayacak.
Bahsettiğiniz C3 şehir içi için güzel bir alternatif olabilir. Ancak uzun yol için de düşünüyorsanız özellikle bayram vb zamanlarda oldukça zahmet verir.
İlla Stellantis'in elektriklisi olacaksa, C4'lerin uzun menzilli olanları ya da Astra tercihi daha uygun olur.
Ne yazık ki uygulanan vergi politikası ile MG gibi elektrikli olarak güzel olan araçların ülkemizde sonu getirildi.
BYD, distribütörlüğü suudi arap ALJ'ye verdiği için çok uygun fiyatlı olabilecek araçlar ederinin çok üstünde fiyatlandı.
Fabrika yapacağım deyip bunca zaman oyalaması da akılları karıştırmıyor değil. Bir kandıran olarak BYD de listeye eklenirse şaşırmam.
Hyundai'de araçlarına ederinin çok üstünde fiyat istiyor.
Geriye en mantıklı tercih Tesla kalıyor.
Şu kısa tarihinde de ikinci elde en az değer kaybeden elektrikli araç olacak gibi görünüyor.
-
NCAP tan çıkacağı 3 yıldız
-
Hocam sizin mesajdan sonra ec 3 videosu izledin. Psa 1m civarı anlık batarya fiyatı olduğunu youtuberlere iletmiş. Konu psa olunca çook dikkat etmek gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende e-C3 almayı düşünüyorum artık dizel üretimi yavaş yavaş bitiyor Ülkemizin en çok satan otomobil firması bile dizeli kaldırmayı düşünüyor. Egeadan bahsediyorum 1.3 mJet üretmeyi bıraktı . sıra 1,6 Mjet te Benzin ve Elektrikliye ağırlık veriliyor. Şahsen çok araştırdım menzil muhabbetinden çok sorunlu gözüküyor 1.150m para sıfır araba için verilerbilir bir para miktarı. o paralara 2.el araba almak mantıksız geliyor bana para kolay kazanılmıyor tabi. 3-4 aydır aaraç bakıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle elektrikli araç a yöneldim fiyat konusunda başarılı seviye atlama arabası benim için olacak bir yerden başlamak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X