Şimdi Ara

corolla mı astrami ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çağirsaydin yarisle yanindan gelirdim yalniz kalmazdin

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

bende 1.6 16v 110 beygir megane-1 var.

hem corolla 1.4 d-4d dizel ve 1.6 olani ile hemde 1.4 ve 1.6 opel asta ile ve hemde 1.7 corsa ile kapştım.
    bide passat 1.9 tdi.

sonrası:
    --------

* corolla 1.4 d-4d benimle başa baş gidiyodu şaşırdım kaldım. gerçekten 90 beygir olduna inanmak zor. bence daha fazla.

* corolla 1.6 inanılmaz seri başa baş gittik

* astra 1.4 hiç şansı yok

* astra 1.6 hiç şansı yok

* corsa 1.7 hiç şansı yok

* passat 1.9 tdi 130 beygir, bu aracı geçtim.

• gereksiz polemikler içinde görüyorum sizi yawww.

bir focus kullanıcısı olarak ben de toyota diyorum...
  • fani seylerle bu kadar uğraşmayın
  • bende bu ikilemde kalmıştım toyotada karar kıldım bence şekil olarak piyasada astranın üstüne yok. ama sağlalık motor dersen kesinlikle corolla.
  • Arkadaşlar nedense otomobillerimizi karşılaşrırken " şunu geçtim, buna tozunu yuturdum, falancayı tokatladım" gibi subjektif ifadeler kullanarak arabamızın ne kadar performanslı olduğunu söylüyoruz...Hiç "pilotaj" unsurunu göz önüne almıyoruz..Örneğin ben jazz'îmla arkadaşımın kullandığı Avensis'i geçiyorum, ister inanın ister inanmayın..Sebebi ise arkadaşın fazla basmaması ya da sürati sevmemesi..Konuyu fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum ki performansları kendi tecrübelerimize göre değil, bağımsız sitelerin yaptığı teknik ölçümlere göre değerlendirmeliyiz..Yakıt yüketimi de aynen öyle.. Bakınız http://cars.tiscali.co.uk/nuovo/Auto/ sitesinde Astra (90 Hb), corolla (90 hb) ve Megane dizel (80 hb) lerin teknik verileri ve yakıt tüketimleri var...Oradaki sonuçlara göre Corolla son hızda en iyi, megane yakıt tüketiminde en iyi, Astra ise 0-100 km'de en iyi..

• *****OF COURSE COROLLA***** Eski aracım 1.6XEi Corolla'ydı,şimdi 2000 model 1.4 Astra kullanıyorum.İkisi arasındaki fark F-16 ile Birinci dünya savaşındaki pır pır uçaklar arasındaki fark kadar diyebilirim.
    Corolla çok seri ,çok iyi hızlanıyordu, Astra hantal (1.6'sı da farketmiyor ama 1.4'u daha kotu) gitmiyor.Ben otobanda maximum 170km yaptım ,daha fazla bassam motor patlardı herhalde.
    Corolla ile 150km ile giderken takla attım ,o sırada 50-60 la gittiğimi sanıyordum
    Corolla ,Astra ile kıyaslanamaz bile(performans olarak) ha konfor ve ekonomiklik açısından tartışılır...Saygılar...

• Kasa degişecek diyenlere cevabım...Paranız varsa bu kasa toyota alın....Çünkü yeni sedan Güney Afrika dan gelecek...( Japonya diyorlar ) Nerden gelirse gelsin dışarıdan gelecek.... Parça fiyatı, bulunması nasıl olacak bilinmez. Ama şimdiki kasa Adapazarında yapılıyor....Her parçasını kısa zamanda bulursun. Neden ? Çünkü tedarikçi firmalar Türkiye de... Ve uygun fiyatla bulursun..Size bir yiyo vereyim ? 1998 GLİ ikinci elde neden çok kıt ? Vuruk çarık kaza geçirmemiş arabayı kimse satmıyor ? Temiz kazasız GLİ ye 15 mlyr istiyorlar...Çünkü satan yok... Kimse satmıyor, hiç bir problemi , şikayeti yok saat gibi çalışıyor...Alan kullanıyor...Satan cok az....ŞİMDİKİ SEDAN KASALARDA AYNEN ÖYLE OLACAK...ALAN SATMAYACAK... Parça bol, servis bol, kasa yerli kasa, alan kullanacak....Paranız varsa bu kasalardan alın ve en az 10 yıl tertemiz kullanın.... Ben böyle düşünüyorum... Adapazarı sedan degil Hatbeck AURİS yapacak. Avrupa pazarına satış yapacak...SEDAN DIŞARIDAN GELECEK....Adapazarında yapılan sedan şimdiki satılan sedan. Bu kasayı alın diyorum....herkesin dediginin tam tersi.... Saygılarımla.....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.