Şimdi Ara

Corolla-Focus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten de baya kararsızmıssın ama yaptığın en doğrusu çünkü zevk almayıp ta o arabayı bineceksem hiç almam daha iyidir.Sen bence çok iyi düşün ve git al bitanesini için ne zaman rahat ederse....

quote:

Orjinalden alıntı: CorollaD-4D

benim kadar kararsız bir alıcı birdaha çıkmaz herhalde.... forda gittim 7500 ytl vergi parasını verdim ve 5 dk sonra içimde büyük bir sıkıntı hissettim... ve paramı geri alarak toyotaya gittim.. aynı miktardaki parayı vererek yarın akşam aracımı teslim alırım dedim. neyseee.... sonra çıktık eve geldim... baktım bu sefer eşimde de bendeki kararsızlık var. toyatayı arayıp sabah vergi işlemlerini yapmamalarını, sakin kafayla tekrar düşünmek istediğimizi belki 1-2 hafta bu araba konusunu düşünmek istemediğimi söyledim... sağolsun satış müdürü arkadaşta anlayışla karşıladı.. yani neticede koskaca bir gün geçti sonuç elde var sıfır..............

• Corolla alıpta kullanan ve pişman olan kimseyi henüz görmedim sizinde pişmanlık duyacağınızı pek sanmıyorum
  • Vay be 3.000 YTL fark var demek... Iki araca da bindim, öncelikle yol tutuş ustası modern ve daha konforlu + daha geniş Focus bence bariz öne çıkıyor hele ki bu fiyata bulabildiysen.. Unutma çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kontrol sony mp3-cd çalar, 16' alaşım jant vs. 109hp 240nm mükemmel ödüllü bir motor... Yani toyotanın tek avantajı servislerin sorunsuzluğu vs. Ama focuslar da kaliteli üretimdir ne de olsa alman ekolünden
  • Kesİnlikle Focus eğer toyota alcaksan SOL donanım seviyesinde almalısın
    Terranın donanımı ile Focus Ghia arasında çok fark var
    Ama herikiside çok kaliteli arabalar hangisini alırsan al pişman olmazsın
    bu kadar sıkıntı yaratma kendine
  • Arkadaşlar eğer focus diesel motor ile c max diesel motoru aynı motorsa , ki c max takide 109hp 10bin- 20bin km lerde problem çıkarmaz bizde c max diesel var canına yandığım 60binden sonra turbo bir kez egr valfi 2 kez , bir kaç kez de senrörler değişti namussuz dizel motorlar ne yapıyorsa 50 - 60 binden sonra yapıyor. Caddy de var aynı haltı oda 70 binlerde yedi haftaya yeni araç alıyorum soruyu soran arkadaşı etkilemeyeyim amacım kesinlikle bir markanın bayrağını sallamak değil o yüzden alacağım markayıda yazmıyorum ama kesin ve kesin benzinli alacam olsun diesel gibi iktisatlı olmasın çünkü dieselde uzun vadede yakıttan kazancını garanti dolduğunda parça masrafından kaybediyorsun 2 farklı marka benzinli , 3 farklı marka diesel kullanıp satmış biri olarak gönül rahatlığı ile söylüyorum.
  • eski bir focus sahibi olarak ben sana focusu öneririm hem donanım olarak iyi hem de yol tutuş ve performans olarak.
  • bende bi trend benzinli kullanıcı olarak şunu belirteyim

focus taşşşş gibi bi araba kimse sağlam deil vsvs demesin taşşş gibi direk
    ben sağlamlık hastası olan biri için bu arac yetiosa herkese yeter

gözüme tek carpan ve trend modelinde eksik olarak düşündüğüm şey yol bilgisayarı eğer onuda koysalarmış türkiyede focus peynir + ekmek gibi olurdu

benje focus cok doğru bi karar ki ben araba almaya gittiğimde kafamın köşesinde focusun f si yokdu astra hastasıydım sonuç focus hastası oldum
  • merak ettim acaba hani markaymış bu?
    quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Arkadaşlar eğer focus diesel motor ile c max diesel motoru aynı motorsa , ki c max takide 109hp 10bin- 20bin km lerde problem çıkarmaz bizde c max diesel var canına yandığım 60binden sonra turbo bir kez egr valfi 2 kez , bir kaç kez de senrörler değişti namussuz dizel motorlar ne yapıyorsa 50 - 60 binden sonra yapıyor. Caddy de var aynı haltı oda 70 binlerde yedi haftaya yeni araç alıyorum soruyu soran arkadaşı etkilemeyeyim amacım kesinlikle bir markanın bayrağını sallamak değil o yüzden alacağım markayıda yazmıyorum ama kesin ve kesin benzinli alacam olsun diesel gibi iktisatlı olmasın çünkü dieselde uzun vadede yakıttan kazancını garanti dolduğunda parça masrafından kaybediyorsun 2 farklı marka benzinli , 3 farklı marka diesel kullanıp satmış biri olarak gönül rahatlığı ile söylüyorum.

• konu eğer toyota ile ford arasında marka tercihi olsaydı toyota derdim..sorunsuzluğuyla ünlü bir marka çünkü..d-4d motorlar henüz piyasada yeni olmasına rağmen güzel motorlar..fakat diğer taraftan focus un motoru daha performanslı..zor bir karar..ghia ile terra arasında da donanım farkları var...bence bu soruya verilebilecek en doğru cevap şu olmalı....

"iki aracıda bizzat kullanarak karar verin...fakat hangisini alırsanız alın keşke öbürünü alsaydın demem size..sonuçta hangisini seçerseniz seçin yanlış karar olmaz"
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

konu eğer toyota ile ford arasında marka tercihi olsaydı toyota derdim..sorunsuzluğuyla ünlü bir marka çünkü..d-4d motorlar henüz piyasada yeni olmasına rağmen güzel motorlar..fakat diğer taraftan focus un motoru daha performanslı..zor bir karar..ghia ile terra arasında da donanım farkları var...bence bu soruya verilebilecek en doğru cevap şu olmalı....

"iki aracıda bizzat kullanarak karar verin...fakat hangisini alırsanız alın keşke öbürünü alsaydın demem size..sonuçta hangisini seçerseniz seçin yanlış karar olmaz"

Evet toyota ya laf yok ama Ford ile karşılaşınca tabiki topictede göreceksin Focus ağırlıkta ... yakıt sarfıyatı bunların başında gelir

• Bende işte bu yüzden karar veremiyorum.... Herhalde hangisini alacağıma yazı-tura atarak cevap vereceğim
  • Haaa,,, bir de şunu sorayım... şu anda bütün markalarda nisan ayı fiyatları var... bahar kampanyası vs. şeklinde... acaba Pazartesiden itibaren yani, 1 mayıstan itibaren fiyatlarda artma veya düşme olurmu acaba? tahminleriniz ne yöndedir?
  • muhakkak ufak tefek değişiklikler olacaktır..ama piyasa daha çok ucuzlama yönünde..gelin görün ki fiat gibi bazı firmalar zam yaptılar..toyota ve ford da herhangi bir değişiklik olacağını zannetmiyorum
  • arkadaşlar herhalde daha az donanımlı ama sorunsuzluğu ve müşteri memnuniyetiyle ünlü olan Corolla terra dizel alacağım... şimdilik kararım bu yönde...
  • serkes1 inde dediği gibi corollanın alt takımlar çok sağlamdır...ama bir focus kadar konforlu değildir.....+corolla seneye kasa değiştiriyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CorollaD-4D

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=5 Ford ve focusla ilgili şikayetler.....

bence konuya bu açıdan bakmayın..yanlış anlaşılmasın ben focus toyota dan daha sorunsuz bir arabadır demiyorum..ben 10 sene boyunca corolla kullandım..sattığımda hala üzerinde fabrikada takılan egzoz vardı..toyota sorunsuzdur..fakat seri üretim araçlarda zaman zaman sorunlar olabilmektedir..dediğim gibi eğer kriter sorunsuzluk ise toyota mükemmel bir tercihtir..ama ford da sorunlu bir araba değildir...

• arkadaşlar birdewww.sikayetim.com sayfasında arama kısmına focus yazarak arama yaptırın ve şikayetleri okuyun. sonra aynı şekilde arama kısmına corolla yazarak oradaki şikayetleride okuyun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.