Şimdi Ara

Corki alıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerf gelene kadar free win mi ? Bu aralar adc ye merak sarmıştım tristana oynuyordum çoğunlukla Corki yi free olduğunda oynamıştım çok op gelmişti birde trinty buff undan sonra çok iyi oldu diyolar ne zaman nerf yer ?

• Al free win diyorlar yani
  • evet free win şu anda %95 win oranından bunu anlayabilirsin,ikinci soruna gelirsek sezon 3 bitene kadar nerflemezler tek atmaya devam sezon bitene kadar
  • al free win
  • quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

al free win

Şimdi girdim maça 2. pick tim aldım corkiyi sup ta vardı bir **************************************************************************** mid or troll dedi sonra başkası mid aldı mid or troll diyene jung kaldı gitti lb aldı jung için sonra bende çıktım. 5 dakka bekliyecem şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

al free win

Şimdi girdim maça 2. pick tim aldım corkiyi sup ta vardı bir **************************************************************************** mid or troll dedi sonra başkası mid aldı mid or troll diyene jung kaldı gitti lb aldı jung için sonra bende çıktım. 5 dakka bekliyecem şimdi.

2 kere okuduktan sonra anladım kurduğun cümleyi ama kolay gelsin ne diyeyim zor o elolarda istediğin lanede oynayabilmen sanırım
  • quote:

quote:

quote:

al free win

2 kere okuduktan sonra anladım kurduğun cümleyi ama kolay gelsin ne diyeyim zor o elolarda istediğin lanede oynayabilmen sanırım

En sevdiğim lane mid inanırmısın 1 aydır mide gidemiyorum.

• Bu aralar orianna free elo
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Bu aralar orianna free elo

Üstteki mesajımı gördün mü ?
  • quote:

quote:

Okudum? Free elo mu demişin bende sana gerçek free eloyu söylemişim.
  • quote:

quote:

quote:

Okudum? Free elo mu demişin bende sana gerçek free eloyu söylemişim.

Hocam fizz ile mid gidebilsem 10 maçın 9 unu kazanırım ama işte salmıyor kimse midi. O yüzden farklı lane lerde iyi şampiyonlar arıyorum.
  • Beles win ama alipta bana denk gelme dravende fenaa degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al
  • al al. corkiyi seçince direk victory yazısı çıkıyor kazanıyorsun

corki alayım mı free win mi nedir ya. sen beceriksizsen hiçbirşey olmaz. heroyla alakası yok. mantığa bak ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.