Şimdi Ara

Coresatin-TR Numune (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
3.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: birber80

Ne işe yaradığını araştırırken bulduğum bilgi,

karar sizin

http://eczaciyiz.net/haber/satisi-durduruldu-eczaneler-elindeki-urunleri-iade-etsin/317348502

farketmez hocam. bizim millete bedava olsun isterse zehir olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coresatin Dermatit İçin Steroid İçermeyen Krem kullanıyordum. Burun kenarlarımda duştan sonra oluşan pullanmalar için. Sürünce iyi geliyordu ama iyileştirmiyordu, geçici çözüm gibi yani. Tekrar almak için eczane eczane dolaştım fakat bulamadım. Şimdi gördüm ki toplatılmış güvensiz ürün olduğu için. Buna alternatif ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Coresatin Dermatit İçin Steroid İçermeyen Krem kullanıyordum. Burun kenarlarımda duştan sonra oluşan pullanmalar için. Sürünce iyi geliyordu ama iyileştirmiyordu, geçici çözüm gibi yani. Tekrar almak için eczane eczane dolaştım fakat bulamadım. Şimdi gördüm ki toplatılmış güvensiz ürün olduğu için. Buna alternatif ne önerirsiniz?

hametan'ı şiddetle tavsye ederim.al işe yaramazsa paranı iade edeceğim o kadar güveniyorum.burnuma nezleyken sürüyordum çok iyi geliyordu.
  • levoank kullanıcısına yanıt
    Pembe renkli olanını hocam. Umarı faydası olur.
  • Forum entel kayniyor ama fungi nedir bilen yok. 20sene once 6.sinif hazirlikta gormustum. Eziksiniz len

• Paylaşan arkadaşa teşekkürler

• Atopik dermatik için oğluma kortizonlu ve kortizonsuz 15'e yakın krem kullandım hiçbiri fayda etmedi. Bu kremin pediatrik olanı pembe renkli olanı daha ilk kullanimda hemen etki gösterdi. Artık başka krem kullanmıyoruz.

-Yav tekrar okudum da reklam gibi olmuş firma ile alakam yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 30 Ekim 2016; 23:53:56 >
  • Genital bölgede de kullanılıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Genital bölgede de kullanılıyor mu acaba?

Evet bunu bende merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Genital bölgede de kullanılıyor mu acaba?

Yeşil olanı ben kullanıyorum işe de yarıyor, cilt doktoru vermişti.

Bu coresatin ama insanı kıllandırıyor. Kortizon yok diye sattılar zamanında sonradan icinde kortizon oldugu ortaya cikti ve toplatildi bir ara hic satilmadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvven kullanıcısına yanıt
    Kıllandırıyor derken mecazi mi gerçek anlam mı
  • seboreik dermatit için yıllardır kullanılır. Bu kremden başka sadece 1 krem var iyi gelen onuda hep kullanamıyorsunuz. Çünkü kortizonlu hepsi. seboreik dermatit olanlara kesinlikle önderirim. Sarı ve yeşil kullanıyorum
  • ürün gelen var mı acaba

20 gun bitti
  • geçen hafta geldi 4 adet mavi 4 adet sarı çıktı paketten. ıslak mendil poşeti gibi ambalajları tüp değil.
  • 24 gün oldu halen gelmedi..

• Ürün gelen var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.