Şimdi Ara

Corel Draw 12 Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar corel draw 12'yi kitaptan çalışıyorumda kitaptaki bölümler konuları daha iyi kavrayabilmek içinwww.designer.com daki SFO-map.cdr dosyasını kullanın demektedir ancak websitesini bulamıyorum böle örnek dosyaların olduğu bir site tavsiye edermisiniz.

• www.dexigner.com
  • burada bulamadım arkadaşım ama
  • dexigner.com haber sitesi dostum sanırım yazan arkadaş farklı algıladı sorunu ama ben senin bahsettiğin şei anlayamadım corel kullanıyorum ama dediğini tam anlayamadım. Bir de PSP ve Designer.com un Jasc.com yani eski sahibi Jasc Software di o yüzden aradığın dosya kaldırılmış olabilir.
  • sanırım akadaşın kitabında örnek bi çalışma istenmiş ve onu bulamamış
  • arkadaşlar her ünitede konu anlatımını bi örnekle yapıyor ve bu örnekleri felanca siteden şu dosyayı indirin diyor ancak örnek dosyaları bulamıyorum.
  • işte o felanca dediği site dediği yerde tam linki vermiş olması lazım

http://www.corel.com/servlet/Satellite?pagename=Corel3/Section/Display&sid=1047024315119&gid=1047024331836&cid=1047024331882

şurası olamazmı designer.comdan burayı buldum bi bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3ds max ve Autocad ücretsiz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım burada örnek çalışmalar var cdr uzantılı dosyalardan bahsediyorum ben.
  • yok bulamadım onu ama kitap ne kadar dandik öle ya bi adresi tam vermesi lazım
  • arkadaşım veriyor adreside adres başka bi sayfaya yönleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.