Şimdi Ara

CORE2DUO E6750 ve GİGABYTE GA-P35-S3 (Rev.1.0) - SATILMIŞTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sistem topladığım için satıyorum. İki parçayada overclock yapılmamıştır.

Bir ara çözemediğim bir problem olduğunda götürdüğüm bilgisayarcı anakartın bazı bölgelerinde şişme olduğundan bahsetmişti ancak beni mi kandırıyordu anlayamadım. Sorunsuzca 2007 yılından beri kullanıyorum. Anakart üzerinde küçük siyah kare bölgeler var bunlardan 2 sinin üzerinde hafif ovallik var, diğerlerinin hepsi düz. Hep mi böylediyler yoksa bilgisayarcının bahsetmiş olduğu şişme bu bölgelerde mi açıkçası bilmiyorum. Ürünün resimlerinden anlayan arkadaşlar var ise hem beni hemde almayı düşünen arkadaşları bilgilendirirse teşekkürü bir borç bilirim.

Resimler arasında işlemcinin resmi yok, işlemci anakarta takılı vaziyette, üzerinde stok fan mevcut. İsteyen olur ise resmini çekebilirim ama termal macunum yok fanı işlemcinin üzerine direk takmak zorunda kalırım.

FORUMDAN "geforcemx" NİCKLİ ÜYEYE SATILMIŞTIR.

Anakart için ayrıntılı bilgi : http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p35-s3/advantage/

Ürünün resimleri :

CORE2DUO E6750 ve GİGABYTE GA-P35-S3 (Rev.1.0) - SATILMIŞTIR.  CORE2DUO E6750 ve GİGABYTE GA-P35-S3 (Rev.1.0) - SATILMIŞTIR.

CORE2DUO E6750 ve GİGABYTE GA-P35-S3 (Rev.1.0) - SATILMIŞTIR.  CORE2DUO E6750 ve GİGABYTE GA-P35-S3 (Rev.1.0) - SATILMIŞTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkb7ue -- 17 Kasım 2012; 21:47:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.