Şimdi Ara

Core MVC mi yoksa normal MVC'mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephalay

    MVC denildigi zaman aklina patern yerine .net gelen ampul cok var. Ustteki de oyleydi, sen de oylesin.
    ben de cok ampul taniyorum, framework ile pattern arasinda farki bilmeyen. ozellikle javacilar.

    javacilar ucuzdan gidip hindularla cinlilere calismaya devam etsinler ucuzdan. buraya gelip pm olan hindu, bengalli ve cinli uyaniklar, freelancerci ariyorlar. ama sorarsan internet ortaminda herkes "jevecilere coh es var" ...

    elemanin biri vardi Turkiye den gelmis. kot isine giricem diyordu. gitti freelance aradi. iste freelance da coh proje var ... hepisi java hemu ....
  • konuyu acan arkadas yalnis anlamasin. ben su kotu dur bu kotudur demek istemiyorum ama bazi arkadaslarimiz anlamsiz gomme derdindeler.

    ben almanya dayim. Ingilterede Business Information Systems uzerine master yaptim. yazilima 7 8 sene ara verdim, bu surede ingiltere de Second Level IT support specialist olarak calistim. Project Manager olarak calismam icin yazilim yonunde de deneyimim olmasi soylendi. Bu yuzden yazilim uzerine yogunlasiyorum.

    bunlar benim su gune kadar gorduklerim uzerine yaptigim yorumlar. java veya farkli fwleri gereksiz demiyorum. hepsinin kendisine gore avantajlari, dezavantajlari var.

    mesela c++ cok is yok deniyordu ama yakin gelecekte c++ kodlari da internet browserlar tarafindan compile edilebilinecek boylece browser uzerinden bile oyun oynayabileceksiniz mesela veya IoT gibi sistemleri kontrol edebileceksiniz.

    yani her dilin kendine gore artisi eksisi var. Ben C# sectim. Javascript de ogreniyorum hatta Typescript uzerine de gelistiriyorum kendimi ayrica. Cunku bunlar isteniyor. Buyuk firmalar Freelance takilmaz. Bu yuzden hedefinizi kendiniz belirleyip o yonde ilerlemelisiniz. Italyan yazilimci tanigim bir arakdas var. Kendisi Freelancer olarka calisiyor mesela. Java ve C++ uzerine cok yetenekli. Cocuk dunyayi geziyor. 3 ayde 4 5 proje yapip sonra 3 ay farkli ulkeleri geziyor. Bu tarz hayat isteyen freelance calisiyor. Kimisine bu tarz hayat yaramiyor, sabit yuksek maas istiyor, kimisi emir almayi sevmeyip freelance takiliyor.

    youtube da videolar var. en son uber de yazilimci birinin videosunu izledim. yillik 140.000 dolar kazanip 60.000 de bonus ile beraber yillk 200.000 dolar kazandigi halde isini sevmedigi icin biraktigini vs soyluyordu.




  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Internet tarayıcıları c++ derleyebilecek mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • api, vue/react/angular kombosundan şaşma
  • WebAssembly

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6A1ACA3C1

    Internet tarayıcıları c++ derleyebilecek mi?
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    C++ i bilen yazabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @redpaladin Evet. Ünlü C++ uygulamaları Unreal Engine ve Autocad wasm 'a portlanmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.