Şimdi Ara

Core 2 duo İçin FAN arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • limitim 40 TL dir Gaytırı guppak fanlardan aramıyorum 2. el olması fiyat açısından daha uygundur.Faiş fiyatçılar teklif vermesin zira arkadaşımın sürekli alış veriş yaptıgı üstelik kargonun ücretsiz oldugu şu sitedeki fanı kılpayı kaçırdım stokta kalmamıs mecbur tr sitelerin ellerine düştük.Ancak bu şekilde hem uygun hemde kaliteli soğutucu bulamazsam zararı yok 1 ay daha beklerim illaki ebayda yada bu sitede tekrar stoka girecektirhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15253 bu fan bile tr lirasıyla 30 TL varın hesabını siz yapın
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 23 Mayıs 2010; 18:28:51 >

• Elimde İntel LGA 775 ve Cooler Master LGA 775 fan mevcut almak istersen cooleri 40a inteli 25e satacam 2sininde hiçbir sorunu bulunmamakta yeni işlemci aldığımda fan geldiği için ev fan doldu kaldı Cooler Master neden pahalı dersen yeni aldım garantisi mevcut kutusu soğutması güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphrodisias -- 23 Mayıs 2010; 18:58:10 >
  • linkteki ürünün çok iş yapıcağını sanmıyorum. bende bu ürüne benzer full bakır var onlar daha etkili. görmek istersen ilanlarım arasında var açıklamaları okuman yeterli..
  • bu işini görürmü vatan da aldım garatisi devem ediyor ben çk az kullandım THERMALTAKE
    BIGTYPE 120VX CPU SOĞUTUCU[simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuyan00

bu işini görürmü vatan da aldım garatisi devem ediyor ben çk az kullandım THERMALTAKE

Hocam maksat örnek olsun milleteki yurt dısından 3 e alınıp Tr de nasıl 5 hatta 10 a satıldıgını gormek için.Bu tarz siteler hoşuma gıdıyor tamam belki kargo 15-20 günde geliyor ama en azındna ücret odemıyorsun zaten yurt dısından geliyor taa çinden geliyor o kadar gecikme normal Bu arada işlemci için PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

Orijinalden alıntı: nuyan00

bu işini görürmü vatan da aldım garatisi devem ediyor ben çk az kullandım THERMALTAKE

Hocam maksat örnek olsun milleteki yurt dısından 3 e alınıp Tr de nasıl 5 hatta 10 a satıldıgını gormek için.Bu tarz siteler hoşuma gıdıyor tamam belki kargo 15-20 günde geliyor ama en azındna ücret odemıyorsun zaten yurt dısından geliyor taa çinden geliyor o kadar gecikme normal Bu arada işlemci için PM

Görürde kaça sattıgına bağlı Bu fiyat belirtmemisisn
  • http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xpcpu.lga.b.r2-frozen-fighter-intel-lga-775-cpu-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=39164

fazlası ile memnun kalacağını garanti ederim. çoğu zaman fansız lga işlemci alır ve bu fan ile kullanırım. saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Core 2 Quad Q9650 arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.