Şimdi Ara

Çöpemi atayım bu sistemi. İ3 3.2mhz 1156 pin, gigabyte h55m2 anakart, palit gts 450 sonic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SSD mutlaka alacağım dediğim gibi şu ryzen 5 (büyük ihtimalle ryzen5 amd olmasa bile bu ayarda intel işlemci) ve 3 gelsin fiyatlarda oynama olursa bakıp ona göre karar vereceğim. Artık hangisi işime gelirse. Elimdeki parçalarında eksiklerini Psu Hd gibi tamamlayıp çocuklara veririm diye düşünüyorum. 2. el parça bakmadım değil ancak güven vermiyor, rahat hissettirmeyeceğini bile bile almak istemiyorum. Bu iş için 2500- max 3000 gibi bir bütçe ayırdım. 2-3 aya netleşir, cevaplar için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 9 Mart 2017; 14:18:17 >
  • Hocam işlemci teknolojisi ekran kartı teknolojisinden kat kat önde. İşlemciler kendi döneminden sonra çıkan ekran kartlarını çok rahat besleyebiliyor. 1.nesil i7 işlemciler sudan ucuz. Alın bir tane. Ram miktarınızı en az 8gb a çıkarın. Bios update yapın. Orta-üst seviye bir ekran kartını rahatlıkla besleyecek bir sisteminiz olur.. Ssd takmanızı da şiddetle öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el nasıl kullanıldığını bilmediğim işlemciyi almak istemiyorum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.