Şimdi Ara

çöp dershaneye giden varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keza bizim dershane çöp+çöp bi tane adı bilindik deneme olmadık denemelere bak: help, a+, karakutu,kelebek,yön

bak ya bak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan kida bile olduk kida isme bak

• bizim okul da ozel arada yapiyor boyle sacma sapan denemeler. artik tepki gosterince istediginiz denemeleri soyleyin onlari getirtelim dediler bakalim cap getirtecekler haftaya
  • Soru kalesi ve uzman dan baska deneme yapmiyo bizimkiler
  • Yakinimdaki denemeler leş deneme yapiyor, (yayinin ismini vermeyim) ddeneme yaptilar, paragraf sorulari bilgi sarmal turkce deneme sorulariyla ayni matematigi ayri bir şey
    Deneme sonucu 5 gundur aciklanmiyordu bugun msj atmişlar deneme aciklandi, sonuclari kurumumuza gelerek alabilirsiniz demişler. Sirf kaliteli yere gitmek için 20 km yol gidiyorum, ozdebir için oraya gitcem. Keşke paramiz olsa da her hafta gitsem
  • Hocam kaç tl gireceksiniz özdebir ? bide ne zmn bende farklı dershaneden gedim bari

• mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    26-27 Şubat 15 tl diyordu gideceğim yer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tus dershanesine giden var mı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim geçen sene ben de gidiyordum. Nerde kıyıda köşede iğrenç ygs tarzi 2018 denemesi vardı yapıyorlardı. Hocalar da kötüyse ayrilmaya bak

• ahahahajah aynısnı bizde oluyoruz karakutu informal kanguru kelebek bidede hal vaziyet böyle ne yazıkki

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

informalı unutmuşum aga pardon haksızlık etmeyelim şimdi   nerelerdesin hocam? gözükmüyosun

• fen bilimleri dersanesi rezalet hiç tavsiye etmem geçen sene gittim berbattı. fdd için de iyi değil diye yorumlar alıyorum arkadaşlarımdan. bu 2 dersaneden uzak durun özellikle bursadaysanız tavsiye etmiyorum denemeleri ve çoğu hocaları çöp+çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 18 Şubat 2021; 1:11:4 >
  • Dershane=Çöp
    bazıları öbürlerinden daha çöp

• valla bizde bes pes yön başat bi kere bilgi sarmal olduk okadar

• mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    Kanka ne zaman yapiyormuş
  • bizimki bu saydıklarınızı yapmıyor da kendi yayınlarını yapıp duruyorlar sokucam belalarına
  • ben 12.sınıfta biraz kötü bir dershaneye kaydolmuştum öğrenci kalitesi olarak o yüzden en üst sınıftaydım zaten bizim sınıfın geriside laylaylom veya kapasitesi düşük olanlardı bu yüzden dershaneler de öğrenci seviyelerine göre sınav yapıyor en azından bizimki öyleydi her deneme sonrası söve söve boşa 120 dk gitti diyorduk. bunun sebebi çoğunluğu baz alması yönetimin zaten töder ve özdebir yapılınca diğer öğrencilerin durumu ortaya çıkıyordu bendenizden tavsiye eğer dershane sizi yoruyorsa dersler biraz laylaylom geçiyorsa acilen bırakın ne kadar kurtarabilirseniz o kadar iyi düzgün disiplinle daha iyi denemeler çözüp daha verimli geçirebilirsiniz zamanı ama evde yapamıyorum oturup ders dinleyemem internetten diyorsanız o ayrı ama dediğim gibi öğrenci çoğunluğuna göre yapıyorlar herkes cebine giren para peşinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 18 Şubat 2021; 16:40:57 >
  • bu arada bu dershane küçük baş hayvan ahırı gibi 30 40 sınıf falan var diyorlardı bizim dönemdekiler :D koyun gibi girip çıkıyorlardı heralde sadjkasjdkjasdjk

• generation z kullanıcısına yanıt

bursalı mısın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89F03B04A

bursalı mısın hocam?

izmit
  • generation z kullanıcısına yanıt

anladım hocam. dedikleriniz doğru valla ne biçim bi dersaneyse gitmeseydim keşke dedim hep. bi de üstüne 2020 yığılması olunca zaten komple pişman oldum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.