Şimdi Ara

ÇOoook ACİLLLLLL BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LCD EKRANLI Bİ TEP ALICAM DAHA ÖNCEDE SORDUM AMA HALEN KAFAMDA NETLEŞMEDİ YARIN ÖBÜRGÜN ALCAM FİYATI 600YTL BULDUM SIFIR SUNNY SJ 3050 LCD OTO TETBİ İİNDEN ÇIKANLARDAN SÜPER GÖRÜNÜYO AMA AMRKA KORKUTUYO BİRAZ NEDİYOSUNUZ ACİLL BEKLİYORUM İİLERİ MARKALILAR 1500YTL UYGUNU YOK BİDE GOLDMASTIRLA AYNI KALITEDİR DEMİ BUNLAR GOLDMASTIR AMA 1250YTL NEDEN ACABA İKİSİDE ÇOK İİ MARKA OLMAMASINA RAGMEN FARK NEKİ

• Pek bir farklari yok goldasterla birazda bekle be ilyas arkasim sonra üzülme bn cok kisi taniyorum böle...

1000 olsun tam olsun... Birazda daha çikarsan bunu alhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4655&k_id=653 dogubankta bulrsun daha ucuza kacak mal
  • saol gökhancım bekle diyosun yada isin al diyosun anladımda işte heveslendik ya birazda ondan bende bi huy var böle heveslendimi hemen olsun dewrim o hesap ama genede düşünceni incelicem saol
  • Bişe değil bndede böle war heves ettim mi alicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Bişe değil bndede böle war heves ettim mi alicam

• ßöLe Lcd Li ßi teyp aLıosaNız ßence Kesenin aqzını ßiraz daha acıp kaLiteLi ßisey aLın sOnucta ßir kere aLıcaksınız ve sonradan uqrastıracak ßi Lcd Li teybe 1oo Lire ßiLe veriLmeye deqmez ßence..
  • slm arkadaşlar bende alpine 9856 mp3 çalar kullanıyodum.yeni goldmaster 7090 ındash aldım.10 numara inan.yıllardır alpine kullanıcısıydım.sunny ile goldmasterı inceledim.şu an goldmater kullanıyom.sıfırı 1350 ytl sanırım.isteyen arkadaş varsa 1000 ytl ye sıfır bi tane daha var elimde kutusunda sıfır hiç açılmamış.tv si çeken en iyi ındash iddaa ediyom.ayrıca cd yapmaktan da kurtulursun hafıza kartına atıyom ben şarkıları artık.sunny de bu özellik yok.daha çok özelliği var inan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.