Şimdi Ara

Coolit Eco-r Sıvı Soğutma Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kargom bugün geldi nihayet.Gece demeden meraktan hemen montajını yaptım.Yanlız takarken yaptığım birşey var radyatörün fanı normalde içerideki havayı dışarıya çekiyor ben bunu ters yaptım.Şu anda dışarıdan hava çekiyor radyötere(Acaba ilk hali ilemi kalsaydı fan).Pompanın soketini anakart üzerindeki fan soketine taktım.(içindeki montaj kağıdında o şekilde tarif ediyordu.)Gerci direk 12V takıcamda şu an için orda.Lafın kısası işlemcimde voltaj yok 3,4 Ghz'te.Min ve max sıcaklıklarım 34-54 derece.Everest ile 15 dakikalık bir test yaptım.Önceki hali ile şu an için 8 derecelik bir fark var diyebilirim.

Coolit Eco-r Sıvı Soğutma Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning79 -- 20 Ağustos 2010; 5:18:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Orijinalden alıntı: tuning79

Sonunda dayanamayıp Coolit Eco-r Sıvı Soğutma siparişini dün vatandan verdim 134 TL (20 TL indirim çeki kullandım 117 TL geldi:)Sormak istediğim pompa üzerindeki 3 pinlik soketi anakart üzerindeki fan soketlerine mi bağlamak gerekiyor yoksa direk psu'dan gelen kabloya mı ? Bu bağlantı şeklinin nasıl olacağını bilen varmı arkadaşlar.

hayırlı olsun
  • hayırlı olsun..içe dogru ve dısa dogru iki yönde de takıp test et..hangi sonuc ıyı ise o sekılde kalsın..çünkü h50 de de aynı durum vardı..dısarıdan alıp içe dogru üflüyordu...denemek de fayda var..

kolay gele..
  • Teşekkürler..İçe dışarıdan hava üflemesi daha iyi sonuç veriyor.Benim birtane 12 cm toz filtresi almam gerekiyor.Birde hafta sonu diğer tarafada 12 cm fan takmayı düşünüyorum.
  • Soğutucunuz hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykurt86

Soğutucunuz hayırlı olsun güle güle kullanın...

Teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Kafan ses kaldırırsa birde Silverstone FM121 fan al derim o radyatöre...

Bir adet aldım,aldım almasınada ben bunu CPU fan soketine takabilirmiyim nasıl olur ?Birde fanda 3 pinli tek kablolu bir soket var bunun görevi nedir ne işe yarar acaba.Gürültü seviyesi hakikaten fazlaymış

Bu arada yüzüm hakikaten şu anda gülüyor. Min sıcaklığım 31 derece max 50 birde fanı taktımmı daha iyi olacağını düşünüyorum.Gerçi havalar serinledi biraz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning79 -- 24 Ağustos 2010; 23:20:38 >

• Hocam fanı dışarıdan içeriye doğru üfleyecek şekilde takman daha mantıklı olur herhalde .. Çünkü içerdeki sıcak hava radyatöre üflendiğinde radyatör daha da ısınır . Ama dışardaki soğuk havayı (bu yaz aylarında dışarısı da sıcak ama ) içeriye çekerse radyatörü soğutmuş olursun
  • Aynen dediğin gibi yaptım arkadaşım.Yanlız öndeki fanları ters çevirip içeriden dışarı doğru üfleyecek şekilde yaptım.Bana daha mantıklı gibi geldi bilmiyorum siz nasıl düşünüyosunuz.
  • quote:

Aynen dediğin gibi yaptım arkadaşım.Yanlız öndeki fanları ters çevirip içeriden dışarı doğru üfleyecek şekilde yaptım.Bana daha mantıklı gibi geldi bilmiyorum siz nasıl düşünüyosunuz.

Aynen hocam Hava akımı değişti sadece ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Kafan ses kaldırırsa birde Silverstone FM121 fan al derim o radyatöre...

Bir adet aldım,aldım almasınada ben bunu CPU fan soketine takabilirmiyim nasıl olur ?Birde fanda 3 pinli tek kablolu bir soket var bunun görevi nedir ne işe yarar acaba.Gürültü seviyesi hakikaten fazlaymış

Bu arada yüzüm hakikaten şu anda gülüyor. Min sıcaklığım 31 derece max 50 birde fanı taktımmı daha iyi olacağını düşünüyorum.Gerçi havalar serinledi biraz ama.

FM121 i son devire getirmene gerek yok şimdilik. Basıncı çok yüksek o fanın . Kafan kaldırdığı kadar yükselt deviri.... Sonuçta radyatörün kapasitesi belli bi yerde sınır olacak....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.