Şimdi Ara

COOLINK Corator DS v2 aldatmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada "COOLINK Corator DS v2" adıyla satılan bir işlemci soğutucusu var arkadaslar..

Aslında boyle bir model ürünün sitesinde dahil olmak üzere dünyanın hicbiryerinde bulunmayan bir model... Soğutucu elime geldiginde anladım ki bildigimiz "COOLINK Corator DS" i alıp, üzerindeki yüksek rpm li "SWiF2-120P" model fan çıkartılıp, yerine 2 adet düküş rpm li "SWiF2-1201 " model fan takılmış.. Zaten kutusunada modelisminin yanına bir v2 yazılmış keceli kalemle o kadar, bazı yerlerde COOLINK Corator DS PLUS isimli bir sogutucu haberleri olsada bu model piyasaya cıkmış bir ürün değil..

Hani birisinin kafasına gore boyle yapmış olması beni bozdu acıkcası.. 2 fan takılınca ne olacak, sogutma nasıl etkilenecek bunlar deneyeler sonucu ortaya konulabilen seyler olsa gerek.. Allahı var sogutucudan memnun kaldım acıkcası, ama bir yandan da dunyada olmayan bir şeyi alıp insanlara satılması ne kadar dogru bilemiyorum... zaten sogotucu da 2 tane fan takılmasına pekte uygun tasarlanmadıgından 2. fanı zoraki olarak ite kaka takıyoruz..

neyse sogutucudan memnun kalmasam direk iade ederdim ama suanda gerek gormuyorum acıkcası.. bakalım ilerde neler olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 16 Temmuz 2011; 15:05:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.