Şimdi Ara

CooLerMaster Sıvı Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba coolermaster Aquagate Sıvı sogutma aldım ama ne yaptıysam calıştıramadım :(

türkçe bir dökümanda bulamadım.
    tanka su koydum herşeyi bagladım kontrol ettim ama çalışmıyor ldc ekran yanıp sönüyor sürekli ötüyor.....

acaba nerede yanlış yapmış olabilirim.

model =http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cooling/Aquagate_ALC-U01_1.html

http://www.cluboc.net/reviews/super_cooling/aquagate/page2.htm

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

sitedede varmışhttp://www.donanimhaber.com/Cooler_Master_su_sogutma/3374/haber.htm

EVET HALA ÇALIŞTIRAMADIM YOKMU YAW HİÇ SU SOGUTMA KURAN BİLEN ABOVVVV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 5 Eylül 2007; 16:38:51 >

• acaba şimdi ben tankı fulledim ama hortumlar baglı fakat boş acaba hortumuda sıvıyla doldurmammı gerek ilk başta hani bayabi sıvı arttı ayrıca 2mt kadar hava kalmış oldu şuan :(

yardımmmmmmmmmmmm
  • Başka bir forumda da bu sorunla karşılaşanlar oldu. Birinde thermal sensör bozuk çıktı diğerinde ise suyu eksik çıktı iksinide kontrol et derim. Saygılar.
  • TERMAL SENSORU DEĞİŞTİRDİM KONTROL ETTİM SORUN YOK ONDA suyunuda tank dolana kadar koydum ama dediğim gibi hortumlar şuan boş acaba onlarıdamı doldurmam gerek zaten sıvıda arttı :(

sabahlıyacam herhalde tuh yaww :(
  • Bu arada dostum meraktan soruyorum cihazı nerden ve ne kadara aldın bilgi verirsen sevinirim. Saygılar.
  • konyadan aldım 250 ytl off off hala calışmıyo
  • hala bir ilerleme yok tek umudum gunduz burdan bir cvp gelmesi.
    beeebb bbbeebbb demekten başka bişey yapmıyor zalak makine umarım arızlı falan değildir. aldıgım yer iade kabul etmem dedi nedense:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair H115i Sıvı Soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş tüketici hakkı diye bişey var ne demek kabul etmezmiş hem bozuk ürün sattıysa sana sende bunu sineyemi çekiceksin??
  • çALIŞTIRDIM pompa sıkışmış sanırım tornavidanın plastik sapıyla bir kaç tıkladım pompara dırttt dedi çalışmaya başladı :)
  • yaw ben zeroterm BTF 90 ve coolermaster hyper6+ soguyucular kullanırken cpu boşta 40-45 arası yukte 55-60 arasıydı bu sıvı sogutmada radyoator fanı 1.kademedeyken cpu boşta 50-55 arası yukte 55-60 arası normalmi. 3. kademedeyken boşta 42-45 yukte 55-58 C arası. işlemcim Q6600 2,4 standart ve 3,0 ghz overclocklu fark etmiyor degerler aynı. acaba normalmi bu işlemci ve bu sogutma sistemi için. yani şimdi 250 YTL verdim ama sıcaklık arttı. birde bu sıvı sistemlerinde pompanın durdugunu nasıl anlarız yani suyun o an için devirdaym yapmadıgını böyle bir zımbırtı varmı gösteren .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 4 Eylül 2007; 17:41:30 >
  • Dediğin gibi bi parça mevcut yanılmıyosam thermaletake in böyle bi ürünü var kelebek gibi bi şekli var suyun ne kadar şiddetle devirdayim olduğunu gösteriyor. Link. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişimciniz -- 4 Eylül 2007; 17:52:00 >
  • pEKİ bunun başka bir yolu yokmu hiç bir sitede akım indükatörü bulamadım.

mesela zeytin yagı bir damla suya karışmayan bir sıvı ne bileyim yani muhakkak vardır bilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevirim.
  • hayırlı olsun arkadaşım bende aqua gate almayı düşünüyorum hatta bunun için topic de açmıştım
    genel olarak memnunmusunuz sistemden pompa sesi fln nasıl ? seslimi çalışıyor
  • pompa oldukca sessiz ama radyatorun seviyesini 3 e cıkarırsanız manyak ses yapıyor ama zaten zaten gerek duyulmuyor. tavsiye ederim cpu bloguda oldukca kaliteli geldi bana. 2 gün sonra çatladı orasını hallettim bu seferde 1 gün sonra hiç alakasız bir yerden daha çatladı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 13 Eylül 2007; 10:19:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.