Şimdi Ara

CoolerMaster M620 Real Power 620W PSU - Modular Kablolu 145 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • temmuz ayında vatandan alınma, fatura yok, sanırım vatanda garanti için faturaya gerek yok, bu konuda bilgisi olan bi arkadaş yorum yazarsa daha açıklayıcı olur, vatandaki prosedürü bende bilmiyorum çünkü, kutusu duruyor, şuanda makineye takılı, herhangi bi problemi kesinlikle yok

bu fiyat linki;
    http://www.teknofiyat.com/?search=cooler+master+620w&altlimit=&ustlimit=

bu linkide bol resim ve inceleme için koydum;
    http://www.jayceooi.com/2008/11/20/cooler-master-real-power-m620-preview/

temsili resimdekiyle birebir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bende laptop u vatandan aldım ve arızlandı vatana götürdüm hiç fatura sormadılar ve hatta istegim karsısında bana tekrar faturanın kopyasını çıkarttılar...
    hayırlı satıslar kardesim
  • kardeş ürün mükemmel benden sana tavsiye bu satılmaz...bence biraz daha düşün aynısından kullanıyorum ..şimdiye kadar hiç bir psudan böle bir performans almadım.kasayı satılıga cıkardım inanki ..o parcaya kıyamıyorum..neyse sen yinede düşün alan arkadaşada hayırlı olsun ...diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fadlan

bende laptop u vatandan aldım ve arızlandı vatana götürdüm hiç fatura sormadılar ve hatta istegim karsısında bana tekrar faturanın kopyasını çıkarttılar...
    hayırlı satıslar kardesim

yorumun için teşekkür ederim, o zaman aşağı yukarı 15 ay daha garantisi devam ediyor diyebilirim gönül rahatlığıyla, yarın da mesai saatlerinde vatan computeri arayıp teyit ettiricem zaten

quote:

Orjinalden alıntı:parryossa
    kardeş ürün mükemmel benden sana tavsiye bu satılmaz...bence biraz daha düşün aynısından kullanıyorum ..şimdiye kadar hiç bir psudan böle bir performans almadım.kasayı satılıga cıkardım inanki ..o parcaya kıyamıyorum..neyse sen yinede düşün alan arkadaşada hayırlı olsun ...diyeyim

hocam walla ben daha önce bu kalitede başka psu kullanmadım, o yüzden kıyaslıyamıcam, sadece şunu söliyim pek içim elvermiyo satarken çünkü ilk gördüğümde aşık olmuştum ama, hdd ihtiyacım var ve param yok maalesef, bu psu da sistemim için fazla, o yüzden hem benim işimi görsün hem de ihtiyacı olan birinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 9 Nisan 2009; 1:21:12 >

• bende de aynı ürün var, bir ömür de bende olmaya devam edecek nasipse:) satılmaz yorumuna katılıyorum. Trabzonda iki tane varmış
  • biri Trabzon'da değil. arada gidip görüyorum. gerçekten güzel ürün, parasını sonuna kadar hakediyor
  • pm gonderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

bende de aynı ürün var, bir ömür de bende olmaya devam edecek nasipse:) satılmaz yorumuna katılıyorum. Trabzonda iki tane varmış

abi ilanı koyduğuma pişman oldum sizin yüzünüzden

benim nacizane düşüncem 10 lira ucuzuna 2. el hdd almamak yönünde o yüzden takas düşünmüyorum, teşekkür ederim genede teklif edenlere ama bundan sonraki pm atacak arkadaşların bilgisi olsun
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: fadlan

pm

hocam senin pm yi yanıtladım, okuduktan sonra tekrar buraya pm yazmışsın, 2.yi yazdıysan gelmedi
  • Bu fiyata bundan iyisini bulamazsınız kesinlikle, ses bir kere hiç yok, stabilite desen mükemmel:) günlük stabil kullandığım değerlerin bir ekran görüntüsünü koyayım ben.
    Gigabyte P35 DQ6
    İntel Core2Duo E7200 @3800
    4*1GB Corsair Dominator 1066@950Mhz CL5
    Samsung 1TB Hdd
    Samsung 750GB hdd
    Sapphire 512MB X1800XT
    samsung dvd rw
    7 tane 12cm fan
    2 adet fan controller

daha ne takayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 9 Nisan 2009; 1:51:34 >
  • hocam 3. pm yi yolladım hala gelmedi mi :(
  • mesaj kutunun dolu olma ihtimali var mı acaba
  • walla boşalttım mesaj kutusunu ama seninkiler hala gelmedi başka mesajlar gelmesine rağmen
  • pm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.