Şimdi Ara

## Cooler Master Yeni İşlemci Soğutucusu V8'i Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Cooler Master Yeni İşlemci Soğutucusu V8'i Duyurdu ##

Hazırladığı soğutucu, kasa ve güç kaynaklarıyla sektörün önde gelen oyuncularından biri olan Cooler Master, ilk defa bu yılın başında Las Vegas'da gerçekleştirilen Tüketi Elektroniği Fuarında (CES 2008) gösterdiği yeni işlemci soğutucusu V8'i duyurdu. 120 x 128 x 161.1mm boyutlarında ve 865 gram ağırlığında olan soğutucu tasarımıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. Alüminyum'dan hazırlanan 4 parçalı modüler yaprak tasarımına sahip olan soğutucu üzerinde her biri 6mm kalınlığında olan 8 adet ısı aktarım borusu yer alıyor. Farklı ve etkili tasarım anlayışı ile yüksek ısı transferi ve soğutma performansı sunma iddiasında olan Cooler Master V8, belirtilenlere göre 180 watt'a kadar olan işlemcileri soğutulabiliyor. 800-1800rpm hızlarında çalışabilen, devir kontrollü 120mm'lik fan ile donatılan soğutucu Intel'in LGA775, AMD'nin ise soket 940/AM2/AM2+ formundaki işlemcileriyle kullanılabiliyor. 40.000 saat çalışma ömrü olduğu ifade edilen Cooler Master V8'in çok yakında kullanıcılar ile buluşması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

• heralde ısı iletim boruları 8 tane olduğundan v8 demeyi tercih etmişler birazda araba motoruna benziyor 8 silindirli fanı ortaya almlarıda süper olmuş standart soğutucularda hava aliminyum yaprakların arasından tamamen geçmiyor bunda ölebi seçeneği yok havanın tüm hava akımı yaparakların arasından geçdiği için daha etkili olucakdır emsallerine göre
  • çok manyak bişeye benziyo ya
  • Manyah bişe
  • çok beğendim özgün birşey olmuş.
  • Çok güzel ama buna kimin ihtiyaç duyacağını bilemiyorum.Sonuçta piyasada çok güzel (ve f/p) ürünler varken
  • ustten bide superchager koysalarmış tam 1967 mustang felan olurmuş. ne alaka v8 le felan. yanından bile geçmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence buna iki tane daha fan eklemek gerekir etkin bir şekilde soğutması için ve fanların yönü eksos fanına doğru olmalı
  • biraz garip olmuş tasarım. havanın girdiği kısmın kısa, çıktığı kısmın uzun olması gerekirdi. ikiye bir oran veya yaklaşık bir oran yeterli gelirdi heralde.. fanın önündeki ve arkasındaki kanatçıkları simetrik yapmalarına anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 30 Haziran 2008; 0:16:36 >
  • muhteşem bi fikir yaa üstünü motor gibi yapmışlar helal olsun valla cm yine süper iş çıkarmış
  • görünüşü güzel de performansı çok daha önemli
  • Güzel Görüntü varda performansı Nasıldır acaba Gerçi Görünüşü aldiye bağrıyor ama Gene Performansa bakıyor artık Bir günde Fiyatı Belli olsa Dişimi KırıcamFX57 Teşekkürler Haber için
  • İyide fan sadece tek yaprağı soğutur, iki tarafıda soğutamaz diye düşünüyorum.
  • ortada 2 fan var 2 tarafada hava üflüo sanırım diğer türlüsü saçma olur ama hava fana nerden gelio onu çözemedim.
  • Bir taraf soğur ama diğer tarafa yaprakların arasından geçip ısınmış havayı vermesi mantıksız geldi.
    Yapıcak bişey bulunamamış iş olsun diye yapılış bir soğutucu havası sezdim.
  • Dizaynı oldukça güzel. Performansını merak ediyorum.
    Bu arada haber için teşekkürler fx57..
  • v8 motor gibi olmuş valla bi alem garip bişi denemek lazım
  • keşke bakır olsaymış
    ışıklı şeffaf 1 fan çok yakışırdı
  • v10 ve v12 de varmıs bu ne yaa saka mı :S :)

http://www.dvhardware.net/article24416.html
  • bunu nerden buldun helal valla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.