Şimdi Ara

Cooler master td500 ve ML240L v2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cooler master td500 kasasını ve ML240L v2 sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum. Radyatörün fan rgbsi, pompanın rgbsi, kasanın 4 fan bağlantısını nasıl yapacağım? Ek bir malzeme vs alamama gerek var mı? İlk defa sistem toplayacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hocam bende TD500 mesh var 4 fanlı versiyonunu aldım önde 3 tane arkada 1 tane fan ile geldi. Öndeki 3 tanesinin fanların dönmesini kontrol eden 3 tane ucu tek 1 uca başlık yoluyla bağlanmış şekilde geliyor. RGB yi kontrol eden uçlarda da 4 fanın bağlandığı çoklayıcı mevcut. Sizin alacağınız soğutmanın 2 fanı birbirine bağlı olur zaten tek 1 tane fanları döndüren uç 1 tane de rgb uç gelir diye tahmin ediyorum. O uçları Anakartta uygun yer varsa oralara takarsınız.


    Kendimden örnek vermem gerekirse bende arctic freezer II 360 var tek bir uç geliyor pompanın orda onu anakartta CPU fan yazan yere taktım. Arkadaki egzoz fanını 1 tane fan giriş yerine taktım , öndeki 3 tane birbirine uç ile bağlanmış olanı da 1 tane CPU fan yerine taktım. RGB çoklayıcıdan gelen kabloyu da Anakarttaaki RGB yerine taktım. Anakartın manualında genelde neyi nereye takacağını güzel anlatır hocam. Umarım yardımcı olabilmişimdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyMaker12 -- 24 Mart 2021; 20:46:58 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.